Аз ти предлагам първо да започнеш с депилиращ крем (аз ползвам на Veet, става и за двата пола), после няколко пъти подред използвай крема, а после започни само да ги "поддържаш" с епилатора, но не ги оставяй да ти порастат много, защото ще трябва да започнеш процедурата отначало! Най-добре го прави всяка седмица, възможно най-често! А с депилиращия крем космите стават по редки, а кремът трае окло 5-7 дни!
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
еми според мен най-добре с кола маска и в никакъв случай с машинка за постригване защото ще ти пораснат още повече
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
Кола маска!Течна кола маска на Жанкар 1,80лв-макс 2,00лв.За 20мин си готов и поне 10-12 дена няма да имаш проблем.
за мен това са глупости. така се вързах и аз купх си го крема даже в голяма разфасовка. използвах го веднъж и всичко нали ОК ама след 2-3 дена почнаха пак да излизат. на всичко отгоре 1-2 седмици по късно започнаха да ми се появяват червени пъпки, които ме тормозиха месециПървоначално написано от AniBG
![]()
Днеска пробвах с самобръсначка. кожата стана мн гладка но се появих червени точици. Казага ми че до 8-10 часа ще се махнат.
с самобръсначка е същия ефекта както с депилиращия крем( косама е само прерязан и кожата е гладка и след няколко дена ще тръгнат да избиват на ново). Поне се надявам че няма да се получат пъпки, както стана с депилиращия крем.
Не упреквам никого,просто споделям мнение![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Да.Първоначално написано от marinkof
Нямаше логика,беше любов.
Само с епилатор или кола мака... другите не са толкова трайни
Аз ги махам с машинка за постригване![]()
n00bs
Или ги махай с кола - маска,или с епилатор....Другите не са толкова трайни
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това с точиците е просто реакция! На мен не ми се появяват при това ако се загледаш в остатъците от крема + космите ще видиш, че са махнати от корена!Първоначално написано от DoomShadow
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Първоначално написано от AniBG
Tи си била доста заблуденаДепилатоарните кремове НЕ премахват косъма от корена.Това са чисти глупости.Поне чети листовките,когато използваш нещо върху себе си.Няма да си правя труда да ти обяснявам.Има чичко Гугъл за тази цел.Упех с образоването.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
за да не пускам друга тема ще питам тук...от депилиращия крем космите стават ли по гъсти,дебели и т.н.както при самобръсначката?
се едно те е ударил токк , е това е точното сравнение
Таа, по темата с епилатор ..!
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Епилатор!!! На всеки 7 дни