Цитирай Първоначално написано от Sashko95
Здравейте пичове и мацки,сега ще ми разкажа какво ми е на мене.Аз съм на 14 сега края на юли права 15 и никога не съм имал приятелка ...смешно е знам смейте се,защо,се питам-и аз незнам.До 4 клас включително помня че имаче едно моммиче което харесва но като малки деца просто си се дразнехме и т.н.5 клас вече се преместих на друго място в София и открих реалността-груби и заядливи деца и момичета,които ме постещнаха с шамари в квартала,защото съм бил грозен(което не отричам),всички псуваха а не говореха.Намерих приятели и се пооправих,но с момичетата-не.Те са като глутница гладни вълци на които ако АЗ им кажа нещо-бой.Не удрям момиче,но те прекаляват,невъзпитани човеци...никога не съм имал приятелка па камоли да се целувам за което ми е много гадно.Сега съм 8 клас и се преместих в друго даскало,там обаче момичетата са изчезнал вид.Едно най ми е чудно,защо аз дето нямам една пъпка нямам приятелка а тези дето не им се вижда лицето от пъпки ходат направо с красавиците.Даже почнаха да ми се подиграват и да ме бъзикат за тва дето не мога да си хвана момиче,еми никога не са ме харесвали...Интернет сайтовете за запознанства според мен не струват.Кво да правя?

Тези които прочетоха всичко това сигурно са се смяли,но поне си излях душата.
Пъпките, пич... не са определящ фактор. Решението е лесно. Ако харесваш поне малко бойните изкуства, запиши се на бокс, кикбокс, карате или което и да е друго бойно изкуство. Аз ти препоръчвам бокс или кикбокс. Когато някоя/някой ти каже нещо на въпреки или ти рипа на бой - директно повишаваш тон, гледаш с присвити вежди. Не трябва да се намирисва страх, недей да гледаш настрани, а право в очите.

И аз от 5 до 8 клас имах проблеми в училище и извън него. Не се е стигало до там, че момичета да ме бият, но все пак.. А в момента почти никой не смее да задържи поглед дори на улицата, камоли да дойде и да ми каже нещо. Ако е пиян или самоубиец, само тогава. Не ти се хваля и аз съм ял много бой, но ти казвам, че цялостното ти излъчване има значение. Ако успееш да превъзмогнеш тези неща, свалянето на момичета ще си дойде само. Няма начин да се харесаш на момиче, което дори уважението ти няма. Това разбира се не означава да биеш момичета... бий се само с момчета, ако се налага. Ако все пак някой път някоя шаврантия реши да ти се прави на Брус Лий и те удари... бий и един солен шамар, за да разбере на кой свят се намира. После има вероятност да надъха цяла банда двупръстови чекиджий след теб, но не трябва да те е страх от бой. Замисли се сериозно над бойните изкуства и яж повече мръвка.