.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Плаж през нощта

Досега не ми се е случвало и ми е интересно да чуя. Ако сте от Варна, къде ходите за такова мероприятие? За какво да гледам, за какво да внимавам? Все пак не са малко малоумниците около дискотеките.

на плаж или по скоро плуване...щото аз ползва от плаж през ноща не виждам....

Е много ясно, за екшън във водата става въпрос.

да от такъв екшън знаеш ли коклко "герои" са се удавили....заеби...няма какво да ти обеснявам,като си тръгнал да търсиш "екшън" оди...
    та към въпроса...най-много да ти пребарат чантичката (от тия малките ако си с такава) и да опънат нещо,я телефон,пари...има секви,пияни/дрогирани/метъли/чалгаджии/рокери хахаха....сичко брато...има и такива дет са чукат по плажа...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Досега не ми се е отдала такава възможност да плувам в морето през нощта. Иначе само с пояс. Ама и той не е сигурна работа. Като те завлече морето навътре да видим после как ще дофтасаш до брега с тоя пояс...

Не знам, хора, ама с възрастта съм станала много бъзлива.
    Едно време колко сме се качвали по дървета, високи други постройки, необитаеми блокове, върху високи блокове отгоре по покривите и сме вървяли по ръба, до и след шамандурата плуване, скачане от водно колело навътре в морето. Отделно тука по тепетата, където е скалисто и стръмно сме го катерили, сега като минавам оттам и ме побиват тръпки.
    Друго - на четвъртия етаж съм и съм се качвала отгоре върху желязното на терасата (забравих как се викаше) и съм вървяла от единия край до другия...
    Децата явно са бая безстрашни.

Мега фен Аватара на SunSmile
    на някои плажове през нощта има охрана или не знам... някви с фенери, които търсят такива ентусиасти решили да си правят къпания по никое време
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

аз съм плувал нощем,прекрасно е...но съм сигурен в уменията си и възможностите.
    всичко може да стане,може нещо както вариш по дъното...и да има нещо дупка или падина...да хлътнеш надоло да се паникьосаш и да нагълташ вода и да пукалясаш.
    Ако си решил да ходиш,може поне една жилетка да си сложиш (от тия надуваемите) така поне имаш някъв шанс....
    Имам случка с "мъртво течение" ако имате интерес мога да я разкажа,но сега нямам време глася се за басейн.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Затова е за предпочитане на нощен басейн, защото си има спасител, давенето е в пъти по-трудно, и няма шанс да стане някаква дандания щото си има и охрана.

Мега фен
    Град
    <3
    А вярно ли,че като си в басейн докато вали не ти е студено? ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    А вярно ли,че като си в басейн докато вали не ти е студено? ^^
    Да, и е много приятно усещането

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Сигурно да ;D Като беше отворен София Ленд и се бях качила на Дивата река, ноо заваля дъжд и водата, която ме плискаше от самото съоръжение я усещах като топла, въпреки че не беше.

Rounder разкажи историята някой път.

Миналата година на морето бяхме останали така с още 3 приятелки на плажа, но бяхме във водата само докато се стъмни, че после наистина си изглежда страшно.

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Досега не ми се е отдала такава възможност да плувам в морето през нощта. Иначе само с пояс. Ама и той не е сигурна работа. Като те завлече морето навътре да видим после как ще дофтасаш до брега с тоя пояс...

Не знам, хора, ама с възрастта съм станала много бъзлива.
    Едно време колко сме се качвали по дървета, високи други постройки, необитаеми блокове, върху високи блокове отгоре по покривите и сме вървяли по ръба, до и след шамандурата плуване, скачане от водно колело навътре в морето. Отделно тука по тепетата, където е скалисто и стръмно сме го катерили, сега като минавам оттам и ме побиват тръпки.
    Друго - на четвъртия етаж съм и съм се качвала отгоре върху желязното на терасата (забравих как се викаше) и съм вървяла от единия край до другия...
    Децата явно са бая безстрашни.
    Не бих казала бъзла,може би по-отговорна .

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Аз не обичам нощни къпания в морето , ходила съм , но ме е страх от разни морски създания (медузи), които и да искам няма как да видя през нощта Иначе с компания естествено и много внимателни - плуване на плитко и само успоредно на брега. Нямала съм страшни случки да чукна на дърво , ама то е защото съм страхлива и влизам само до където стъпвам по дъното

Мега фен Аватара на machoka
    нЕкъде по бг черноморието съм се плацикал в морето през нощта, докато вали силен дъжд... е няма такова изживяване.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    ходила съм на нощо къпане и си беше доста готино. така де, аз не мога да плувам, влизах до коляно и се пръскахме само. но водата беше топла и усещането беше много приятно
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Отиваш долу на централния плаж някъде или 1-2-3та буна... и да не ти пука. Добре е да сте повече хора, че съвсем посред нощ като започнете да се прибирате през морската може да случите на тоя и оня...
    ама иначе е яко. (;
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

ако хванеш тен ти давам 100 лв
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Идеята е именно да не хвана тен Ще сме само двама, аз и момиче, затова предполагам няма да висим цяла нощ. Сякаш близо до ресторантите (дето има камъни) е най-добре според мен, иначе с всичките тия купонджии кофти става.

Град
    a melancholy town where we never smile
    Като я онождаш внимавай да не вкараш пясък на неправилното място.
    disintegration will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    I've given up
    I'm letting go
    I'm so scared, of what will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    letting go of everything I used to know

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ем, като те е страх да ходиш сам с мацката по това време на такова място, по-добре не го прави, че от страх да не се изложиш.

А ако ще го правите в легнало положение, гледай да носиш нещо, на което да легнете, че иначе някой може да го заболи сериозно.

Темата май отива към Секс. Ако питаш за такива неща, ще ти я преместим.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Стърже, стърже...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Веднъж хванахме едни младежи на топлата вода.

Горките.. нема акъл у тея главици.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Давайте още мнения, другата година смятам да ида на плаж, а до няколко години и да започна да правя секс.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    E, две години са много време. Ходи чети в раздел Секс, списващите там са компетентни по всички въпроси в тази област. Научаваш първо теорията, минаваш през форумен изпит и тогава вече можеш да действаш.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И задължително споделяш опит после!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове