- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Лято-море!
Мислите ли това лято да ходите на море?
Ако да- къде и защо точно там![]()
Аз лично мисля да ходя във Варна, защото предпочитам град-море отколкото курорт-море!![]()
Да, във Варна.
Защото другия месец имам изпит там, и мога да го съчетая, а и сестра ми живее там.![]()
Във Варна, защото там живея.
морето съкс.
Варна - ще съчетая плажа с шопинга
Албена - признавам и курорта и плажа
Балчик - евентуално
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Мда, точно след 13 дни заминавам за Обзор. Плажът е хубав, дискотеката, който не я е чувал....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
В Приморско, защото ми харесва, а и баба и дядо живеят там.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
нЕма да ходя на море. Ами ще се уча и ще спестява, защото 2012 лятото ще се ходи в Тайланд за поне 3 седмици. Там мисля да се разцепя от ядене на екзотична храна, спане в хотели 4 и 5 звезди, масажчета и тайландски к*рви, които струват по 4 евро на час. Ще се къпя по райските плажове, ще ми мачкат гръбчето малки жълти ръчички. Никакво връщане докато не ми гъбяса достойнството от минети.
Голям мазен тлъст сиринясал КУР с главно К с ранички за българското черноморие. Мрете в лайняна и заразена с дизентерия морска вода, български "хотелиери"! Българското черноморие да заприлича на Фамагуста!
Всички сме за Тайланд!
Grumpy old madman
^![]()
![]()
![]()
![]()
Ми най-вероятно Варна...щото точно в центъра (до кукления театър) имаме апартамент...ии може отида...пък и стават добри купончета...морето мръсно...но нема влизаме...мога да отида към Паша дере там по чисто (ако вече не е застроено)
Пък и хем да вида некой фр.
Несебър/Созопол...
Чудим се. Дайте мнения за някакви добри места, не много скъпи, среден стандарт, пък и да е готинко.![]()
What you give is what you get!
На 3 юли заминавам за Гърция - Халкидики , защото обожавам да ходя в Гърция на море...красивите плажове ии работите , които могат да се правят , а пък и сега хотелът ми ще бъде на един залив...нямам търпениее!!!!!
не отиваш ли там,щото мама и тате имат париПървоначално написано от alonedark
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Обожавам безлюдните плажове около Галата..
Да има по 10 човека макс... затънтено... спокойно... водата бистра като от картичка.
Но пък на Кабакум подскачат делфини... (: т'ва му е единственото предимство.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
към края на месеца отивам в Обзор за лятотонямам търпение вече
![]()
Гажето иска в кушадасъ, ама мен при онея резаци хич не ми се ходи... другия вариант е Приморско, Обзор или Китен
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
началото на Август за малко по Несебър ще ходя, а след това с нашите в Кавала.
Аз съм си от Бургас, ама края на юли отивам на Обзор като всяка година .
Пък иначе редовно ще отскачам до Созопол или Приморско за плаж![]()
ХАЙДЕ НА МОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НЕ ИЗДЪРЖААААМ![]()
само аз ли предпочитам на планина или на къмпинг пред морето ?
смисл мен леко ми се е отщяло вече щото сумаси време работих там а и за напред смятам да работя и дз никак не ме кефи ....
Нямъла съм касмета за море в чужбина .... половината ми приятели заминават я Гърция я другаде . един ден когато ще мога сама да си поемам морето ще ида![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Грехота!!!!!!!!Първоначално написано от earthquaker
Във Варна , защото искам да бъда в голям градСигурно ще отида началото на август. Нямам търпение
![]()
Memento mei, memini tui!