.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

На горещия стол е babity

Хайде, на стола си!
    Име?
    От къде си?
    На колко си?
    Зодия?
    За какво мечтаеш?
    Имаш ли приятел?
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

оооО0о0ооОо ;Р
    Много се радвам, че си на стола.Преди време търсих стария ти стол.

Би ли ми дала линка към него?
    Полит. възгледи?
    Любим стил музика?
    Любимият ти предмет в училище беше?
    Какъв мислиш, че е скрития ти талант?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на babity

Re: На горещия стол е babity

Цитирай Първоначално написано от Iria
    Хайде, на стола си!
    Име?Надя
    От къде си?Пловдив
    На колко си?18
    Зодия?Стрелец
    За какво мечтаеш?Да ме приемат във ВУЗ-а, който съм си избрала и да започна на чисто
    Имаш ли приятел?Не, не в традиционния смисъл на думата

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Кой ВУЗ си избрала и в кой град е той?
    Снимка?
    Какво завърши?
    А какво точно искаш да учиш?
    Къде искаш да прекараш остатъка от живота си след като приключиш с ученето?

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    оооО0о0ооОо ;Р
    Много се радвам, че си на стола.Преди време търсих стария ти стол.

Би ли ми дала линка към него? Най - накрая. http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
    Полит. възгледи? Въздържам се от сериозни изказвания по темата, защото ми е непонятна.
    Любим стил музика? Зависи от случая. Ако съм сама предпочитам разни поп/рок (не съм добра в стиловете) балади. Ако съм в компания - чалга. Буквано слушам всичко.
    Любимият ти предмет в училище беше? В девети клас беше биология, много ми се стори интересна, ама в края на годината. По - нататък (10ти и 11ти клас) харесвах историята. В 12-ти клас, донякъде умишлено, си сложих капаци и си седнах на гъза да уча за изпити, а в училище - за оценка. Към края са ми останали впечатления от определени учители като хора, отколкото като преподаватели или пък нещо от предмета им.
    Какъв мислиш, че е скрития ти талант? Явно много добре е скрит, защото до момента и за мен е тайна.

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Кой ВУЗ си избрала и в кой град е той? Тракийския, Стара Загора
    Снимка? Вдясно съм. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...5aBhCdfelI.JPG
    Какво завърши? Обикновено гимназия, природоматематически профил
    А какво точно искаш да учиш? Ветеринарна медицина
    Къде искаш да прекараш остатъка от живота си след като приключиш с ученето? Или ще се устроя в Стара Загора, или ще си се върна в Пловдив, като аз лично предпочитам втория вариант.

Град
    a melancholy town where we never smile
    Твърдиш, че слушаш всичко. Какво мислиш за Disrupt ? Харесва ли ти новото Ceremony ? Имаш ли фаворити от южно американските кръст групи ?
    disintegration will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    I've given up
    I'm letting go
    I'm so scared, of what will follow
    letting go of everything I used to know

Град
    Имам и още един въпрос. Казваш, че в компания слушаш чалга. Това какво означава : Че компанията ти споделя ценностите на чалга музиката или че когато излезеш с компания те избива на чалга ?
    I've given up
    I'm letting go

Цитирай Първоначално написано от SilentGrey
    Твърдиш, че слушаш всичко. Какво мислиш за Disrupt ? Харесва ли ти новото Ceremony ? Имаш ли фаворити от южно американските кръст групи ?
    Аз не се интересувам от групи/изпълнители, даже не мисля, че има такива, които да ги следя или да знам нещо специално за тях. Сега за първи път си намерих нещо на Disrupt, съвсем произволно. Признавам, че е доста рядко, но понякога слушам и подобни неща. На последния въпрос не мога да отговоря, казах че съм боса по темата със стиловете.

С какви трудности се сблъскваш заради външния ти вид?
    Мислиш ли, че би ти било по-добре, ако си слаба? А правиш ли нещо по въпроса?
    Audio ergo sum

Имам и още един въпрос. Казваш, че в компания слушаш чалга. Това какво означава : Че компанията ти споделя ценностите на чалга музиката или че когато излезеш с компания те избива на чалга ?
    Има и такива, които споделят чалга ценностите. На мен лично ми е по-лесно да слушам нещо не особено смислено когато пия. Ако слушам нещо лигаво/депресарско (каквото обикновено слушам) пила сигурно ще си срежа вените някъде.

Град
    Не че си зле със стиловете, просто няма възможност да слушаш всичко.

I've given up
    I'm letting go

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    С какви трудности се сблъскваш заради външния ти вид? Трудностите са по - скоро вътре в мен. Супер много се самонавивам и за т'ва супер често се чувствам не на място, както и умишлено отблъсквам хората и изолирам приятелите ми. Несподелената любов е друго и като малка много ме ядеше т'ва...
    Мислиш ли, че би ти било по-добре, ако си слаба? Единствено по - добре може да ми е от гледна точка на това, че ще си преборя собствените комплекси. Имам причина да смятам, че по същество животът ми няма да се промени ако съм слаба. А правиш ли нещо по въпроса? В момента по - скоро се опитвам да се науча да живея добре със себе си и начина, по който изглеждам, отколкото да се променям.

Мега фен
    Град
    <3
    *В "Любов" си разказвала доста за преживяванията си с някакво момче,с което хъм..сте се заигравали в някаква кола по някакви пътища...До колкото си спомням май искаше да гледат на теб по-сериозно...Защо тогава си позволила на това момче да се отнася по този начин с теб?

*Колко е била най-дългата ти връзка?

*Подреждаш ли приятелите си по значимост? т.е..с всички ли се държиш еднакво?

-Обичаш да се обясняваш с подробности на дълго и широко или да си изпееш всичко на бързо?
    -Какво би те ядосало?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ако смяташ отговорът, който получи на този въпрос за незадоволителен, то е напълно възможно и да не съм го разбрала правилно. Ако го перефразираш може и да се получи по - добре.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    *В "Любов" си разказвала доста за преживяванията си с някакво момче,с което хъм..сте се заигравали в някаква кола по някакви пътища...До колкото си спомням май искаше да гледат на теб по-сериозно...Защо тогава си позволила на това момче да се отнася по този начин с теб? Той много бързо ми влезе под кожата, за отрицателнно време ме опозна, а като прибавим и факта, че нямах (а и още нямам) много опит с мъжете и му е станало лесно да ме манипулира. Той е едно от нещата, които ми доказаха колко е вярна приказката, че временните неща са най - за постоянно.

*Колко е била най-дългата ти връзка?С гореспоменатия се виждам от около две години. Преди това - 8 месеца.

*Подреждаш ли приятелите си по значимост? т.е..с всички ли се държиш еднакво? Старая се да не занемарявам отношенията си с никого от тези, които наричам приятели, но човек винаги си има предпочитания. Старая се да съм еднакво отзивчива към всички, но си има две, които са ми най - близки.

-Обичаш да се обясняваш с подробности на дълго и широко или да си изпееш всичко на бързо?Мама все ми казва Мара Подробната, смятай...
    -Какво би те ядосало?Ако сега ми звънне най - добрата ми приятелка да и правя компания докато се прибира към тях.

babity, много си сладка! Имаш ли си гадже Аз съм богат

Мега фен Аватара на ZipFail
    Защо не правиш нищо по въпроса с теглото ?
    Не можеш или не искаш ?
    Мислиш ли, че това създава преграда между теб и 'нормалните' хора ?
    Приемаш ли го като проблем, или като просто част от теб ?

ПП: Леко заядливо се получи, нищо лично.

Боже, момиче, досега не бях виждала твоя снимка и си те представях по коренно различен начин. Докато сама не се харесаш и другите няма. ( лирическо отклонение )
    Ноемврийски или декемврийски стрелец си?
    Харесваш ли живота си?
    Прекалено топло или прекалено студено?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Що не ме отрази на Великден пред църквата, докато си взимаше свещи от онази възрастна ромка?

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Защо не правиш нищо по въпроса с теглото ?
    Не можеш или не искаш ? В момента е по - скоро мъзел. Когато съм си у дома ми е много трудно да спазвам режим. Когато ходех на училище нещата се получаваха от само себе си. Когато съм заета с нещо не се сещам да ям, движението ми е повече и така. Пък и за толкова години съм пробвала какви ли не диети. Ефект има, ама не е пълна промяна и в крайна сметка ми стана ясно, че чудеса няма да направя и рано или късно трябва да свикна да си се харесвам каквато съм.
    Мислиш ли, че това създава преграда между теб и 'нормалните' хора ? E, със сигурност създава някаква преграда. Всеки човек има предрасъдъци и аз съм свикнала с мисълта, че понякога ще ме отхвърлят само заради начина, по който изглеждам, без да ми се дава шанс да се докажа като човек. Не мога и не се сърдя на никой, който ме "реже" заради това.
    Приемаш ли го като проблем, или като просто част от теб ? Все повече и повече си става част от мен.

ПП: Леко заядливо се получи, нищо лично.

Цитирай Първоначално написано от changess
    Боже, момиче, досега не бях виждала твоя снимка и си те представях по коренно различен начин. Докато сама не се харесаш и другите няма. ( лирическо отклонение ) Коренно по - добре или коренно по-зле?
    Ноемврийски или декемврийски стрелец си?Декемврийски. На 10 декември съм родена, ако е от значение.
    Харесваш ли живота си?Е, винаги може и повече, но въпреки че много неща не са точно както трябва, се чувствам доволна като цяло.
    Прекалено топло или прекалено студено?Нито едното, нито другото ми харесва, но ако това ми е избора, предпочитам прекалено топло.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Що не ме отрази на Великден пред църквата, докато си взимаше свещи от онази възрастна ромка?
    Тогава беше такава суматоха, че едва си намирах моите хора. Изобщо не съм те видяла.

Lestat357
    Guest
    Добро утро! Колко му е да драсна десетина въпроса.))

1) Пребоядисахте ли Голфа? Какъв цвят е?
    2) От колко годишна гледаш кучета? А колко имаш в момента?
    3) Как го измисли тоя ник?
    4) Ще подадеш ли документи и в Лесотехническия?
    5) Имаш регистрация тук от три години – наблюдения над форума?
    6) На какви неща е готов човек от скука? (искам да го оставя за свободно тълкуване това и все пак – нямам предвид ‘за запълване на времето в празен ден’.)
    7) Трудов стаж?
    8. Би ли обогатила музикалната си култура?
    9) Ако си наблюдавала някаква закономерност - повече се разбираш с момичета или с момчета? (подвъпрос) Според теб защо?
    10) Двама любими автори от различни жанрове и епохи?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Охх една моя много добра приятелка също е родена на 10ти Декември.
    Интересуваш ли се от астрология?
    Разкажи за най-прекрасния сън, който си имала. Същои за най-лошия.
    Имала ли си осъзнати сънища?
    Кое те запали по кучетата толкова много?
    Породи-убийци или стопани-убийци?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си