Първоначално написано от
ShtrudeL
*В "Любов" си разказвала доста за преживяванията си с някакво момче,с което хъм..сте се заигравали в някаква кола по някакви пътища...До колкото си спомням май искаше да гледат на теб по-сериозно...Защо тогава си позволила на това момче да се отнася по този начин с теб? Той много бързо ми влезе под кожата, за отрицателнно време ме опозна, а като прибавим и факта, че нямах (а и още нямам) много опит с мъжете и му е станало лесно да ме манипулира. Той е едно от нещата, които ми доказаха колко е вярна приказката, че временните неща са най - за постоянно.
*Колко е била най-дългата ти връзка?С гореспоменатия се виждам от около две години. Преди това - 8 месеца.
*Подреждаш ли приятелите си по значимост? т.е..с всички ли се държиш еднакво? Старая се да не занемарявам отношенията си с никого от тези, които наричам приятели, но човек винаги си има предпочитания. Старая се да съм еднакво отзивчива към всички, но си има две, които са ми най - близки.
-Обичаш да се обясняваш с подробности на дълго и широко или да си изпееш всичко на бързо?Мама все ми казва Мара Подробната, смятай...
-Какво би те ядосало?Ако сега ми звънне най - добрата ми приятелка да и правя компания докато се прибира към тях.