Цитирай Първоначално написано от Lestat357
Още си тук, а на мен не ми се спи, таа...

1) Уилям Шекспир – възможно ли е наистина да е автор всичките си творби и по-конкретно на пиесите? Като се вземе предвид, че е бил обикновен актьор, който не е пътувал в чужбина. Срам! Не мога да коментирам въпроса.

2) Окей, нямаш любим автор. Приема се. А любима книга? Или поне такава, която си чела повече от веднъж и би могла да си послужиш с цитат от нея и в момента? Както казах най - впечатляващата за мен книга до момента беше Малката принцеса. Не мисля, че има подходщи за в момента цитати.

3) Как гледаш на турското езиково и етническо наследство? Още един срам за мен...

4) Колко километра стаж имаш? С какъв Голф? Година на производство, модификация? При мен нещата стоят така, че вече съм понавъртяла километри, но по един и същ маршрут. При мен всяко излизане с колата е свързано с поне 30тина км. На въпроса "какъв Голф" обикновено отговарям "зелен". Шегувам се, двойка е, набор - 91ва, повече наистина не знам.

5) Защо не харесваш София? Немалка част от приятелите ти вече са се запътили насам или греша? Да, така е, куцо криво и сакато се изнася към София, но мен самия град не ме привлича. Самата идея колко е пренаселено ме плаши. Пък и за първи път видях София в един мъглив ден и всичко беше толкова сиво, че просто ми е неприятно да си спомням дори. Докато имам избор бих живяла почти навсякъде другаде.

Беше ми интересно и приятно да те прочета дотук. Дано и сл. стол бъде поне наполовина толкова добър.
Айде някой да заключва, че слагам следващия!