- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сложни отношения....
Всичко е толкова сложно и объркано, че не знам от къде да започна..![]()
Да кажем почвам от началото.. :
Миналото лято се запознах с едно момче... [Момчето И ]и всичко си беше перфектно..
закачки, свалки... и така нататък. И така до Декември месец... той ми каза, че всичко било лятно забавление... Приех го. Той имаше един много хубав приятел ... [Момчето В] с което уж бяхме само приятели... но стана по-сериозно... и с него беше всичко перфектно... но Май месец се скарахме... и нито контакти нито `здравей` по улицата.. и аз бях решила... че всичко е приключило... [беше минало към месец] и реших да се занимавам с друго момче .. [Момчето Й ] но пък с него не вървеше... и спрях да го търся... и реших да призная чуствата си към момчето което бях влюбена толкова време.. [Момчето К] с него всичко е перфектноно... ето го проблемааа..
Последно време момчето И каза, че искал да е с мене...
Момчето В ми вика ония ден, че още сме имали връзка и сме били заедно..
А пък като казах на момчето Й, че не искам да се занимавам с него той почна некви работи от сорта, че щял да си прави некви работи.. иа пък аз съм си влюбена в момчето К .. ии
нямам си и на представа кво да правя.. ;x Съвет?! Anyone ?! Моля ви се, спешно е ...
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Преследвай истинаската любов! Успех! :P
Имаш ли поне 15 години?В тоя кръговрат,в който си се забъркала е доста необмислен.Ти май си само за зарибявката.Какъв съвет да ти дам,освен да се хванеш с тоя ,дето си влюбена в него..
Значи трябва да избираш между момчето К, момчето У и момчето Р?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
За малко да изредиш цялата азбука..
Who's next!
давай го по кротко с момчетата... й к и в ... тц![]()
Дори счупеният часовник ... е 2 пъти верен в денонощието ....
Гледай си Ферхундето и не се занимавай с тея![]()
Мда нямаш 15
Режеш всички и си заминаваш.. ПЛЮС че не вярвам да си влюбена в момчето "АБВГДЕЖЗИЙК" след като си се занимавала с още 4ма през "цялото това време" . Детински истории
![]()
.!.
Ега не пуснат нов сезон на ЛИСТОПАД че тогава че ни изредиш и другите букви от азбуката ...
П.Т.-Стегни се бе !
АБВГДЕЖЗИЙК. Боже, наистина, кво си се забъркала с един милион дечурлига (не че ти си много пораснала, като ти съдя по темата)?! Бъди с този, когото харесваш, останалите ги режи.
Такааа...
момчето И си е пропиляло шанса,
момчето В е идиот,
момчето Й е с много слаба психика и не може да приеме истината,
момчео К е този, който е с тебе в момента и в когото ти си влюбена иии бъди с него (:
Извод: Стегни се и кажи на всички истината в очите!
п.п. Следващия път не прави такива каши![]()
п.п.п. Успех!![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от Force_bladeR
![]()
Кажи на всички какво изпитваш. И моля те намали бройката, защото тва го четох 3 пъти докато разбера за какво става въпрос.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Мале наистина голяма каша![]()
В крайна сметка бъди с този, в когото си влюбена.
А на тия глупости, че някой щял да се самоубива и прочие хич не се връзвай - не им стиска![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да ги събере и тримата предлагам аз.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Авторке набиваш си страшни филми в главата. Нещата са супер прости - имала си три връзки, които са приключили. Сега имаш четвърта, която доколкото разбирам е добра и ти си щастлива.
Простичко описано изглежда така:
проба-грешка
грешка=нежелан резултат
Търсене-продължава
проба-грешка
грешка=нежелан резултат
Търсене-продължава
проба-грешка
грешка=нежелан резултат
Търсене-продължава
проба-успех
успех=желан резултат
Търсене - спира![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Paramour ти го каза - стегни се и кажи на всички истината в очите. Общо взето режи всичките, без К - гледай да си задържиш отношенията с него, ама САМО с него, че тоя алфабетен принцип ми взе очите докато ти прочета темата! И внимавай с тоя, дето "искал да си прави некфи работи".
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...