.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Влади има мъже които имат по 2 СЕМЕЙСТВА и жените не знаят една за друга. Е сега даже съдят един немец който е въртял 6-7 наведнъж и на всичките е обещавал брак. Просто е пътувал често по "работа" човека и жените не са се усетили . Не е толкова трудно да въртиш по няколко и не е толкова лесно да се усетиш когато си наистина влюбен и от партньора си получаваш всичко необходимо.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Знам, знам..

Знам и защо. Иначе и да ги имаш и да ги нямаш чувствата.. пак е лесно. т.е. те не влияят на преценката ти за събитията. Те влияят на изводите които си вадиш и на действията които искаш/би трябвало да предприемеш.

Щото дълбоко в себе си си знаеш че Стефан ти изневерява примерно. И другото над него е филмчето вече.

Що примерно аз усетих кво се е случило само по един поглед.. т.е. по липсата на тоя поглед? Нищо че имах най-чистите чувства които можеш да си представиш? (ти ще ме разбереш какво и за кого говоря)

Ся кво направих е .. друга тема

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Не свиря втора цигулка..
    гаджето или никой
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Re: Кой е по - добрият вариант?

Цитирай Първоначално написано от demi123456789
    Да си любовник/цата или гаджето? Споделете според вас кое , дайте малко примери от личния си опит
    ми определено любовницата,болия нея гъза ,за тоя дето ще страда някой ден,на нея за нищо и никой не й пука ,няма да страда,но до тук..когато някой ден има нужда от тоя човек ,за помощ ,за това че се чувства примерно тъжна дали този същия човек ще го боли за нея нали си има гадже,за какво да се занимава с нея?! А от друга страна приятелката ,защото не е тази ,която само я чукат,но пък ще страда някой ден като научи че и изверяват.,била съм и от двете страни в зависимост това какво си търсиш на даден период.
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    ами приятелка никога не бих била втора цигулка

в последно време обаче си мисля , че вече не съм само аз за него ....
    Ако хипотетично сте влюбени в момче и то си има приятелка но вие го обичате много много и прекарвате дните си с него . Бихтели приели да сте с него въпреки че знаете ,че си има приятелка .
    Нз аз не бих го направила в никакъв случей но пък около мен има много подобни ситуации. И нз ако сет гаджето на момче с такава приятелка какво бихте направили за да разберете истината ?

Ебаси поста деот написах
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

anonymous708973
    Guest
    Не бих била нито "любовница", нито гадже на мъж, който си има такава...

Гледам Влади пак се разфуча :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За моногамността във всички аспекти. Не бих била любовница на който и да е, не бих била с женкар, не бих била и с човек, който си има друга. Нито една от двете ситуации не е хубава.

Да си гаджето на момче без любовница
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Град
    ForSaken city (:
    Любовницата.. причината -

С гаджето си трябва да си по принуда .. тя ти взима парите и сичко а любовницата е тази която той наистина обича .. : ))

[щом има любовница значи е по принуда или има някаква причина да не скъсатт :/ {ебати логиката човек ;д }]

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    И двете си имат плюсове и минуси.Но все пак бих предпочела Любовницата,защото се предполага че към нея ще има повече внимание,ще бъде по-обичана....
    Единствения плюс на гаджето е че в краина сметка където и да ходи се връща при нея,но кой знае защо....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз пък мисля че любовницата в крайна сметка е само за секс/забавление и към нея чувствата не са така силни .

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Айде всички които ще/кажат любовницата - вие за утешителна награда ли се имате?

По темата - гаджето или никой.
    ++++++++++
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Айде всички които ще/кажат любовницата - вие за утешителна награда ли се имате?

По темата - гаджето или никой.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от demi123456789
    Да си любовник/цата или гаджето? Споделете според вас кое , дайте малко примери от личния си опит
    Тъпкачът.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Аз пък мисля че любовницата в крайна сметка е само за секс/забавление и към нея чувствата не са така силни .
    Зависи от случая. Забавление/секс е, когато е за една нощ. Едва ли някой ще си намери любовница, която редовно да шляпа и да разговаря с нея, да прекарва време... без да има някаква привързаност.
    В някои случаи мъжът не зарязва жената заради децата, да не нарани жената, разходите за развода, финансови проблеми, разделяне на имущество след брак и тн. , но най-често е заради децата. Когато намериш любовница, отдавна умрелите ти чувства и ежедневието ти се раздвижват, преживяваш нови премеждия, различни от застоелия ти скапан живот, това някои го наричат любов.
    Най-добре е мъжът да приплясква от време на време някоя случайна, колкото да си задоволи ловджийското его, без жена му да разбира. Всичко повече от това е мъжка простотия... за какво си се оженил инче.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    И двете са гадни ..

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Да бъда или да не бъда (Ку*ва)

Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl

Едва ли някой иска да е втора дупка на кавала.. :]
    За няколко трохички щастие хората са способни на невъзможни/невероятни неща.. Ще се учудиш направо, колко елементарни същества сме
    Колко...правилно, хаха.

Второто е крайно недостатъчно за мен, т.е. положението на втория кавал.

А тези мисли за 'любовницата я обича наистина, а с гаджето е по принуда' ги правят до 10-12 години.

anonymous708973
    Guest
    Нещо тая логика "любовницата я обича истински, с гаджето е по принуда"... Издиша отвсякъде. Какво значи "по принуда"? Ако не са женени, нямат какво да делят, нали? Нито деца, нито собственост, нито каквото и да е? И пичът ще се страхува да не я нарани ли? И защото не иска да я нарани, ходи при друга... Дам, желязна логика!

гаджето естсвено..предполага се,че има чувства към тебе,а любовница е последния вариянт
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Супер фен
    Град
    София
    Разбира се, че искам да съм гаджето! Както много преди мен казаха, че тогава има чувства, тръпка, а при любовницата...
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Разбира се, че искам да съм гаджето! Както много преди мен казаха, че тогава има чувства, тръпка, а при любовницата...
    Да бе има чувства, тръпка... Вярвай си... За да има любовница значи тръпката я няма, мами те постоянно и ти си просто онази, която стои и го чака. Представи си да го видиш с друга, как би се почувствала? Ето ти го минуса да си гаджето.
    Щом един мъж има приятелка и любовница, значи и двете си ги взима за мезе

Град
    В мислите на хората
    Слънце, това че си влюбен/обичаш някого не изключва копчето ти за разсъдливост и достойснтво. Или поне не би трябвало.

Така че това че девойките са патки, си е лично техен проблем.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ Както казах по-горе била съм в ситуация,в която тогавашния ми се зарибяваше с още една,така че мерси за определението
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ^ Както казах по-горе била съм в ситуация,в която тогавашния ми се зарибяваше с още една,така че мерси за определението
    Нали знаеш че те обичкам, каке?

Какво по важно има от това?

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си