Една вдъхновена от алкохола тема... пиша я просто защото може да е полезна на някой..
Преди 6 години бях изпаднал в много тежка депресия - заради момиче.Бях готов да направя всичко за нея ,всичко!Тя разбира се не го оцени (пък и за какво ли й е?).Няколко месеца не ми се правеше нищо - буквално ,просто си седях вкъщи и се чудех -Защо ?,къде сбърках,нали дадох най-доброто от себе си?Приятелите ме забравиха,какво няма - звъннат един път,два пъти на 3тия вече не им се занимава - много ясно!Така,за месец от върха отидох на дъното - сам! Никой не харесва слабите и на никой не му се занимава с тях.В тоя момент на горчиво самосъжалени,един мой приятел 9 години по-голям от мен,уникален играч -нито като външност ,нито като пари е кой-знае какво ,но през ръцете му бяха минали няколко уникални красавици и доста красиви момичета,дойде и поогвори с мен.Даде ми отговор на въпроса защо така се получи ,защо тя не ме оцени.Помня му думите,ще се опитам да ги цитирам дословно - "Въпроса е в оцеляването ,ние сме същите като хората който са живяли хидяди години преди нас,еволюция генетика квото искаш му викай -ние харесваме красиви жени липсата на външни белези значи че са здрави ,могат да отгледат здрави деца,по-същата причина те харесват силни мъже не само в физическия смисъл,те се чувстват привлечени от лидерите ,доминиращите,виж животните - женската се чивтосва с лидера на стадото,нали сме плод на същата еволюция,що да сме по различни?!?Ако си силен ,мъжкар но не простак,мъж който знае кво иска ще те харесват,на красивите ,умни и тихи момчета който просто си седят в ъгъла никой не им обръща внимание."
Още доста неща ми се икаше да кажа,може би някой друг път,извода за всички наранени момчета е че ако искаш да те харесват първо трябва да си мъж ,а после вече всичко останало(можеше и само тва да напиша,глей кав сам прост)...
To be continued...