Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
^^ Нека не забравяме,че това са НЕГОВИТЕ приятели и вероятността да й кажат подобно нещо е малка.

А иначе това "някъде,с някой" наистина е странно.
Авторке,предлагам ти да започнеш да се държиш по същия начин.Ако му пука за теб ще се усети и ще си промени държанието,ако пък не - значи края ви наближава без значение дали ти изневерява или не
Това с блафирането е хипер тъпо!Не ти го препоръчвам,защото не ти изневерява ще си загуби доверието в теб и вероятността да скъсате заради тези твои блъфове е огромна.
Не ми е ясно само,защо все още не си говорила с него за това "някъде,с някого",за излизанията и т.н.?!

jo0zy,по-голяма глупост не бях чела Аз също съм изневерявала на няколко от бившите ми,но от както съм със сегашния ми приятел дори не се заглеждам по други момчета ...
Всъщност съм говорила за това с него и той ми е казвал, че просто иска да се чувства малко по-свободен, а когато аз знам всичко се задушавал.Преди време ми беше направил проблем, че съм била много любопитна като съм го питала "Как е?","Какво прави?", което за мен беше пълна простотия, но тогава беше ясен, че не е длъжен да ми казва всичко и не иска да го прави. Не че криел нещо от мен, просто не било нужно да ми казва всичко!И от тогава като ми каже "някъде" се сещам за тази разправия, но след време го питам и той казва, че казвал "едни приятели", защото не съм ги познавала. И така иначе скоро ще се местим да живеем заедно и направо не знам ... Може би просто си внушавам ... Как хем ще ми изневерява, хем ще иска да живеем заедно?