.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

ПомогнеТе мии !!

Здравеййттее :P Значии .. аз съм 7 клас и харесваам момче ( Н ) колкото мен, само че е тръгнал година по - рано и е 8 клас ,, харесвам го от три години .. незнам защо но на него и думичка не мога да му кажа .. адски ме е срам от него .. нз дали защото го харесвам или .. искам да превазмогнна това .. Ам другото което е последната година знам че и той ме харесва и той знае за моите чувства .. предложи ми ,, но тъй каТо знаех че с него не си говорим само по скайп и си мислех че нищо няма да излезе колкото и да го обичам .. имаше и друго момче .. ( Д ) когаТо Н разбра за него се ядоса и ми наговори куп гадни неща ,, по скайпа де ,, тогава се ядосах и му казах НЕ на предложението да ходим което бях чакала от 3 год ;хх опитах се да не мисля за него но не се получаваше .. на другия ден той ми се извини .. и азз му простиих .. сегга мн искам да тръгна сс него обаче каТо знам че и думичка не можем да си кажем ии .. : (( какво да му кажА .. как да спра да се притеснявам и да мога да му кажа какво чувствам моля ви помогнете ми

Стегни се. Порастни.

Цитирай Първоначално написано от Auby
    Стегни се. Порастни.

+1.........

и спри да пишеш кифленската. моля те.
    REGGAE BOOM <3

момиче осъзнай се бе .. след като се харесвате не виждам нищо странно нито срамно .. кажи му всичко на живо или по skype ако те е чак толкова срам ! аз не го познавам ама предполагам че не яде момичета

Цитирай Първоначално написано от welovecandies
    момиче осъзнай се бе .. след като се харесвате не виждам нищо странно нито срамно .. кажи му всичко на живо или по skype ако те е чак толкова срам ! аз не го познавам ама предполагам че не яде момичета
    + 1

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Цитирай Първоначално написано от frozendeath
    Стегни се. Порастни.

+1.........
    +2
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Стегни се. Порастни.

Офф като кажетее .. порастнии .. направоо ще порасте, няма страшно!
    и какво и е кифленското писане!???? . .
    А по темата.. Нормално е, явно си срамежлива. Направи 1 опит да говориш с него, не те съветвам за скайп разговори (това ще провали всичко) излезте на разходка примерно или ддзн нещо такова, намекни му че го харесваш . . виж как ще ти отвърне и може пък нещата да се наредятт..
    I don`t care .. ;] ..

Ако искаш да постигаш целите си в живота, винаги трябва да превъзмогваш срама, притесненията, трудностите и т.н Май времето ти е дошло Кажи му за чувствата си и желанията си към него, нищо не губиш, може само да спечелиш
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    А по темата.. Нормално е, явно си срамежлива. Направи 1 опит да говориш с него, не те съветвам за скайп разговори (това ще провали всичко) излезте на разходка примерно или ддзн нещо такова, намекни му че го харесваш . . виж как ще ти отвърне и може пък нещата да се наредятт..
    Въпросът тук трябва да е - "Кое не и е кифленското писане? ". Пише неграмотно ,не използва главни букви ,допуска правописни грешки ,а за пунктуацията няма да говорим...

По темата: На вас 13 годишните не може да ви се помогне.Трябва сами да извървите своя път и да се поучите от грешките си..Сега мога само да ти кажа ,че си се вкарала във филм

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Ама вие харесвате ли се? :P :P :P А не се ли обичате?

Тц, тц ..

Повече от фен Аватара на crazybebe
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Стегни се. Порастни.

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Въпросът тук трябва да е - "Кое не и е кифленското писане? ". Пише неграмотно ,не използва главни букви ,допуска правописни грешки ,а за пунктуацията няма да говорим...

По темата: На вас 13 годишните не може да ви се помогне.Трябва сами да извървите своя път и да се поучите от грешките си..Сега мога само да ти кажа ,че си се вкарала във филм
    Абсолютно..но всеки преживява и тези моменти. (:

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Значи го харесваш от 4 клас?
    Като за начало що не започнете да си говорите очи в очи,или такъв вариянт няма?

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

..

skype Най-ужастното е да се харесвате с някой, в skype едни киломентрични чатове и като се видите да не може да се погледенете .. ЖАЛКО Е .. Ако говориш face to face с него нещата ще ти се изяснят .. може би ? Я пробвай и пиши после

Цитирай Първоначално написано от cocacolalight
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace

Абсолютно..но всеки преживява и тези моменти. (:
    Ми всъщност да! Не можеш да ги прескочиш.. за да научиш това което знаеш днес, BlueFace, си минал през някои неща, които са те изградили, а ако е имало кой да ти даде съвет - още по-добре ;]
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Стегни се. Порастни.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Ако искаш да постигаш целите си в живота, винаги трябва да превъзмогваш срама, притесненията, трудностите и т.н Май времето ти е дошло Кажи му за чувствата си и желанията си към него, нищо не губиш, може само да спечелиш
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си