- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има си приятелка..
Пиша повече за да споделя отколкото за да искам съвет, защото зная, че е може да се направи нищо по въпроса..
Преди две години скъсах с момчето което и до ден днешен обичам ии вероятно винаги ще обичам, но знаете каква е първата истинска любов та няма да я обяснявам.. От тогава не съм изпитвала нищо към никой друг, опитах да се привържа/да съм с друг, но просто не ставаше.. Сякаш за две години никой не можа да съживи сърцето ми, а бях с едно момче повече от година.. не знам просто..
Миналата седмица бях на рожден ден и се запознах с.. него.. Колкото и странно да прозвучи беше все едно през тези две години съм чакала само него и го усетих в мига в който го видях.. Говорихме си цяла вечер, после цяла нощ.. на следващия ден също бяхме заедно.. Нищо не е станало, а за някви си 24 часа се привързах към този човек.. а по думите му и той.. Каза ми, че никога не е изпитвал подобно нещо и го описа по същия начин по който го описвах сама пред себе си.. Помислих си, че двете години чакане и мъка са си заслужавали в крайна сметка..
Е да, ама не.. Има си приятелка.. Тя живее в чужбина и не смята да идва тук, пък той не иска да замина и така.. Заедно са от три години, не са се виждали от 8 месеца, а и преди това не са се виждали много често понеже тя е там от 5 години.. Когато говорихме за нея ми каза, че много я уважава и не иска да я нарани (каза уважа, не обича) .. Поиска ми време без дори да съм му казала нещо.. Бог ми е свидетел, че никога не бих го накарала да я остави и все пак решението си е негово.. Проблема е, че е много странен.. Някак на моменти е, в един миг е толкова мил и усещам това което усетих когато се запознахме, в други моменти е някак си студен и не знам какво да мисля.. Чудя се дали не си губя времето.. въпреки, че ако имам дори малка надежда се чувствам добре..
Времето ще покаже![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Има вероятност да сте заедно, но зависи как ще постъпи момчето.Остави го сам да реши дали с нея, или с теб, или с 2-те![]()
Дай му времето, което иска, за да реши дали наистина иска да е с теб, или да продължи да бъде с другото момиче, макар че не се виждат : ]
Боже... Аз пък винаги съм била на принципа, че ако съм си харесала гадже на приятелка (а ти дори не я познаваш), съм в пълното си право да покажа какво чувствам, а пък пичът да си реши. В смисъл, зависи от него, нали? А аз ще се примиря с евентуален отказ.
А ти дори не я познаваш? ОСЕМ МЕСЕЦА не са се виждали?!Че тя работата е опечена, дето се вика...
според мен и той иска да бъде с теб,по думите ти личи че не си му безразлична.. според мен единственото,което го спира са тези 3 ГОДИНИ...може да не са се виждали често но тя е в живота му малко или много от цели 3 години... и явно не може да я остави просто така.. трябва му време определено,а ти не се отказвай,според мен имаш шанс с него![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
Е как може такова нещо?![]()
Какво е това приятелство ,когато се чувстваш в правото си да нарушиш щастието на приятел заради собствената си облага?
Аз съм на мнение ,че заради приятелите трябва да се правят саможертви (когато и те биха го направили за теб естествено ) и понякога трябва да пренебрегнем собствените си интереси ,за да бъдат щастливи те
![]()
Сори за оффтопика![]()
--------------------------------------------------------
Може би чувствата ви са взаимни и това наистина е вълшебство![]()
С времето ще се разбере дали наистина е така.
Според мен той е странен и на моменти се държи студено,защото се сеща за приятелката си и се контролира за да не я нарани.
Надявам се тази магия да бъде истинска (и вечна)![]()
На моменти просто изчезва.. После се връща и ме кара да забравям, че го е нямало.. Вечер като си ляга, или аз като лягам, не си пишем целувки или нещо подобно една усмивка, звезда.. но се усеща, чеее нещо липсва, сякаш той се спира, и аз следователно..
Но ще чакам, защото усещам, че си заслужава.. Ако ми беше казал, че няма да стане не съм от хората които биха му развалили връзката..
Какво да му кажа? Той знае какво изпитвам.Първоначално написано от rakiQ
ами това което написа тук... според мен тяхната "връзка " няма бъдеще ...
Ами той тези неща ги знае вероятно, показала съм ги, а и аз не искам да го притискам...