- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Грях ли е
Здравейте, не намерих подходящ дял в който да напиша тази история и за това реших да е тук.
Въпросът ми е грях ли е кражбата.Когато бях малка, може би на 13 си позволих да открадна мобилен телефон.Та сега чак се замислих грях ли е кражбата? И как може да се опрости този "грях"? Примерно да ходя всеки ден на църква , да паля свещи и да се моля?
Втора тъпа тема от твоя страна![]()
и то същатаПървоначално написано от Nakadah
![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
С за какво се смееш .. пффПървоначално написано от ivanecova
![]()
О, грешен раздел. Сега ще те преместя на едно хубаво място.
Не грях... тотална глупост! Липса на възпитание и уважение към труда на човека !
Такива акто теб си нямаш на идея как ги обичам! Не съм агресивен, но в подобен случай бих ти отвартял шамар ебз да се замисля![]()
М грях е разбира се.
Сега Бог ще те накаже като ти намери най-гадното маясто от Ада където ще те измъчват вечноооо с огън и камшици задето си откраднала този телефон!!!!!
Но ако постъпиш като монахиня и даряваш всяка стотинка за бедно или болно дете,наказанието ти може да се намали.Само хиляда години мъчения (:
Говоря съвсем сериозно :/
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
А темата сигурно е ебавка.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Как може да си толкова елементарна?!
all day... all night... what the fuck?!
на твое място бих започнал да се моля... ще гориш в ада за тази долна постъпкаПървоначално написано от ivanecova
а на всичкото отгоре ти е и смешно,твои проблем твоита душа ще гори там доле
![]()
Крадците всичките в затвора!След това в ада!На мен ми откраднаха чисто нов ПЛАЗМЕН монитор филипс последен модел+скъп телефон на майка ми+50лв преди 3 години.Още ме е яд!!![]()
![]()
![]()
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
Плазмен монитор.![]()
Ахахахахахха, душата му/и ще гори в ада? ахахахха аз попринцип мн рядко пиша но си заслужава като видя некъв специален като тебе..Първоначално написано от Arieca
ВСичко винаги завии от гледната точка ! Кое е добро и лошо също ! Според мой гледна точка не е ! начи не е![]()
който търси - намира . ^^
Има ако не знаеш...Първоначално написано от SolusChristus
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
1 минет на Свети Петър, пред вратите на Рая, после 3-4 минета на дядо Господ, и си в Рая.. без никакви моленици, свещи и т.н..
Тва ви е предимството на жените, ползвате устите си 2 пъти повече![]()
Всъщност.. то и вие можете..Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
.!.
хах, тук явно не всеки има чувство за хумор.. ама айде да си затварям устата..Първоначално написано от HarleyFlanagan
'прост' и 'амеба' са ти малко на теб...
What you give is what you get!
хах, айде да си мълча, че кой знае още какъв ще ме изкарате.. обаче всички ми ставате много ясни, но както и да е..Първоначално написано от HarleyFlanagan