.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да се справя с този проблем ? :(

Здравейте !

От два месеца имам серизона приятелка ( за първи път) .. таа
    На 16години съм , Секс не съм правил , но с нея започнахме интимните опипвания и така нататък , по цялото тяло ..
    Проблема който ме притеснява най- много е това че се изпразвам от самосебе си , без да сме правили нищо , само от обарвания , хващания , понякога дори и без тези неща Просто ми става и се усещам как се "подмокрям" .. Не мисля че е нормално , и това ме кара да се притенсявам .. Един път опитах да се самозадоволя в къщи преди да изляза с нея и да почним да правим тези неща , но дори и това не помогна .. загорял ли съм много , какво незнам ?
    Чуството е адски гадно ..
    Другото което забелязах е че след като това се случи , получам големи болки в тестисите и корема , който след известно време минават .. да кажем 1 час
    Моля , изкажете мнение и ми помогнете че .. ;(

Благодаря

Град
    В. Търново
    Това не е проблем.Не трябва да се притесняваш, напълно нормално е.На много хора се случва.
    Това "подмокряне" реално не е изпразване.Ако беше, нямаше да ги има болките.
    Просто си превъзбуден... Не си имал полов контакт досега, а и ти е първата по-сериозна приятелка.
    Вярваш или не, лекарството е именно секс.
    Вероятно всичко ще приключи бързо, но поне тази възбуда ще изчезне.
    Нормалните неща като натискането, целувките и т.н. няма да ти правят голямо впечатление, защото вече ще си наясно с продължението
    Успокой се и не го мисли толкова.

Re: Как да се справя с този проблем ? :(

Цитирай Първоначално написано от imigranta
    Здравейте !

От два месеца имам серизона приятелка ( за първи път) .. таа
    На 16години съм , Секс не съм правил , но с нея започнахме интимните опипвания и така нататък , по цялото тяло ..
    Проблема който ме притеснява най- много е това че се изпразвам от самосебе си , без да сме правили нищо , само от обарвания , хващания , понякога дори и без тези неща Просто ми става и се усещам как се "подмокрям" .. Не мисля че е нормално , и това ме кара да се притенсявам .. Един път опитах да се самозадоволя в къщи преди да изляза с нея и да почним да правим тези неща , но дори и това не помогна .. загорял ли съм много , какво незнам ?
    Чуството е адски гадно ..
    Другото което забелязах е че след като това се случи , получам големи болки в тестисите и корема , който след известно време минават .. да кажем 1 час
    Моля , изкажете мнение и ми помогнете че .. ;(

Благодаря
    не си избърсал жълтото около устата а за секс ми мисли

Режи го това е заболяване ! няма спасение

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не се притеснявай. Няма никакъв проблем.

Както казаха преди мен, това е "подмокряне", а не "изпразване". А болките са именно защото не си свършил.

Опитай малко повече тренировки с дясната...
    It's too late...

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от Consequence
    Това не е проблем.Не трябва да се притесняваш, напълно нормално е.На много хора се случва.
    Това "подмокряне" реално не е изпразване.Ако беше, нямаше да ги има болките.
    Просто си превъзбуден... Не си имал полов контакт досега, а и ти е първата по-сериозна приятелка.
    Вярваш или не, лекарството е именно секс.
    Вероятно всичко ще приключи бързо, но поне тази възбуда ще изчезне.
    Нормалните неща като натискането, целувките и т.н. няма да ти правят голямо впечатление, защото вече ще си наясно с продължението
    Успокой се и не го мисли толкова.
    True True .. +

Цитирай Първоначално написано от iloves3x
    Още 20 мнения нямаш, а се правиш на интересен..Също и тоя под тебе дет е писал..

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от Arieca
    Режи го това е заболяване ! няма спасение
    браво мн си оригинален

Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Още 20 мнения нямаш, а се правиш на интересен..Също и тоя под тебе дет е писал..
    ами ти като имаш 700+ мнения си мислиш че си голяма работа ли бе ? ебати келешите

ами ти като имаш 700+ мнения си мислиш че си голяма работа ли бе ? ебати келешите

Ами да, може и така да си мисля!
    А ти да не се мислиш за много умен, с баналното "Режи го това е заболяване ! няма спасение"?

Ами да, може и така да си мисля!
    А ти да не се мислиш за много умен, с баналното "Режи го това е заболяване ! няма спасение"?
    АХАХА "живеи" и се самозаблождаваи! ти си голяма работа с тези 700+ мнения ! ГЕРОИСТВО! тряя да те предложим за държавен глава,ти как мислиш или ти не можеш ? =D> =D> =D>

Не осирайте темите, бе.
    ARIECA пише се "живеЙ" , "самозаблУждаваЙ","героЙств о" и като започнеш ново изречение - пише се с главна буква. Мерси за вниманието.

По темата: Хлапе, с времето ще се оправиш, както са казали не е изпразване. Започнеш ли да правиш секс, ще отмине проблема ти. Задължително слагай презерватив, за да няма проблеми после и това е. Успех!
    Да обичаш значи да страдаш!

И след като се разделиш с приятелката си и прибереш у вас, маструбирай докато свършиш, иначе може да имаш проблеми.

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Не осирайте темите, бе.
    ARIECA пише се "живеЙ" , "самозаблУждаваЙ","героЙств о" и като започнеш ново изречение - пише се с главна буква. Мерси за вниманието.

По темата: Хлапе, с времето ще се оправиш, както са казали не е изпразване. Започнеш ли да правиш секс, ще отмине проблема ти. Задължително слагай презерватив, за да няма проблеми после и това е. Успех!
    абе еи к*рветино недеи ми казва как да пиша много добре знам как се пише,просто ме марзи

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    абе еи к*рветино недеи ми казва как да пиша много добре знам как се пише,просто ме марзи
    В едно изречение - 4 грешки..Запетайките не съм слагала Срамота си е направо..

По темата - Няма от какво да се притесняваш..Няма да се повтарям с другите...СПОКОЙНО,нищо ти няма
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    arieca
    успокой са е младши ...
    карай по весело

Ше се оправиш, прави малко повече ръчни, може би щи помогне

А до Arieca, предложи ме, мен поне не ме мАрзи!

ARIECA Много поздрави на родителите ти и на учителя/учителката ти по български. Добре са се справили.Направили са огледало на себе си, отразяващо се в теб.
    Да обичаш значи да страдаш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си