- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ?
Разделихме се преди седмица,а аз не спирам да плача от тогава.Имаме общи приятели и се засичаме опитах всичко ,за да си го върна и винаги ме отбласква.Заедно ни беше супер яко,а изведнъж той се промени .Беше най-милото момче ,което познавах ,не се отделяше от мен,нещата бяха перфектни.А след това той се промени коренно .. сега е студен ,отбягваме и по всичко личи ,че вече съм му безразлична.Вчера бяхме на басеин компания и той беше там,а неговото безразличие към мен и това ,че не ми обращаше внимание ме убиваше бавно ,но сигурно.Просто така изведнъж всичко се промени.Няма друга за което съм сигурна ,но немога да разбера какво точно го накара да се промени до такава степен.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Той знае колко много го обичам.Последния ден в които бяхме заедно си говорихме ,че и на двамата ни е добре заедно ,до края на лятото ще сме заедно ,а след това ще му мислим като трябва да замине на учи.Правихме най-хубавия секс в живота ми ,.но след това се стигна до тук......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Помогнете ми как поне да запазя маничко приятелство междо нас като ме игнорира напълно.Супер гадно ми е![]()
sleda ot lubovta
Такъв е животът
Ти сама си си отговорила,но в другата ти тема.Първоначално написано от Princessani
Не виждам причина да се чудиш,защо те е зарязал?!Той ти е казал кратко и ясно,че иска да си живее живота без теб.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Можеби просто този "най-прекрасен секс" в живота "ви", му е омръзнал и си е намерил още по-прекрасен секс..
ем да ама на мен ми е супер гадноПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
sleda ot lubovta
ми заради това къде ще учим след 12 класПървоначално написано от jo0zy
![]()
sleda ot lubovta
не няма друга 100 процента съм сугурна .,но ....Първоначално написано от myNameIsImmortal
sleda ot lubovta
Всеки мъж стига да иска може да има друга, без никой да разбереПървоначално написано от Princessani
така, че никога не бъди сигурна в това..
Поне не ти ли е дал уж някакво обяснение?!
ми опитах да говорим за това единственото което ми казва ,че аз не съм искала да разбера ,че това е краяПървоначално написано от myNameIsImmortal
,но защо ?
sleda ot lubovta
След като сама знаеш защо сте скъсали,какъв е смисъла да пускаш нова тема?!Чрез нея няма да ти стане по-леко ... А и нито е първия,нито е последнияПървоначално написано от Princessani
След време ще ти мине,ще се събереш с ново момче ... После и с него ще се разделите и кръговрата ще се повтаря,докато не се омъжиш и не създадеш семейство (не,че и след това не може пак да се повтори).
myNameIsImmortal,виж цитата от предишния ми пост.Там авторката пише,каква е причината гаджето й да я зареже ... Друг е въпроса,че тя самата не иска да го приеме.
Ако е заради това той е голям тъпак и ако наистина те е обичал ще осъзнае грешнката си за жалост по - късноПървоначално написано от Princessani
ми не съм свикнала да съм сама ,не съм свикнала да ме режат и сега незнам как да го преодолеяПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
sleda ot lubovta
ми може би ,но тогава вече може мен да ме няма след всичката тая болкаПървоначално написано от jo0zy
![]()
sleda ot lubovta
Млади сте още. Пътищата ви се разделят просто, приеми го !
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Той няма да се "усети",защото в момента за него най-важното е да си изживее студентските години без приятелка.
Най-добре свиквай,защото вече си го загубила.
знам ,но мисълта ,че някой ме е отрязал ме побърква от вътре ,никога не се е случвало искам някак да си го върнаПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Е няма как да си го върнеш
А това "просто никога не са ме зарязвали",защо все го повтаряш?!Имаш се за много велика ли?!Имам чувството,че искаш да си го върнеш,само защото не искаш да си зарязаната,а искаш да си зарязалата ...![]()
ми нещо такова това чувство е мн гадно някак ,ако беше обратното щях да се чувствам по-добреПървоначално написано от 3oPuTy
и да си го върна някога ще постъря както той сега .Но сега.......
![]()
sleda ot lubovta
Извинявай,но се държиш адски малоумно![]()
![]()
Ти не го обичаш ...![]()
А и свиквай с това да си зарязаната.И в живота,и в работата и къде ли не ще ти се случва понякога да си отхвърлената/зарязаната/изгонената/отблъснатата и т.н.
Начина по който говориш че не можеш да приемеш това че някой те е зарязал ме кара да си мисля че по - скоро ти е наранено егото, отколкото да ти пука ЧААААК толкова много за момчето.
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
до някаква степен .Искам на всяка цена да си го върна и до края на лятото все ще се засичаме и има време да го направя.А това дали ми пука ,само аз си знам колко ме болеше цяла седмица,а сега незнам какво точно чувствам от любов може би постепенно се превръща в ненавист и омразаПървоначално написано от BlindedAngel
![]()
всичко започна от това ,че аз започнах да говоря за това ,че искам да запазим елентарно приятелство ,някак тъпо е след като сме били заедно да се държи сякаш ме няма, да не говори изощо с мен,да ме игнорира.Е това немога да го разбера
![]()
sleda ot lubovta
Познато поведение.Според мен си има друга (мое мнение,съдя по поведението му което описваш), или има мерак за друга която е по - интересна от тебе за момента.А това че те е боляло само 1 седмица ми става ясно колко "силна" е била връзката ви щом за има няма половин месец не знаеш вече какво чувстваш ( нищо лично ).
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
ми колкото повече си повтарям ,че не го обичам и че вече ми е безразлично ,една лъжа изрекана 100 пъти накрая става истина.А и от днес реших да изляза и да забия нещо ново ,може да е само флирт ,но не мога да продължавам така.Не съм спирала да плача от една седмица ,всяка вечер стига вече.Край.Първоначално написано от BlindedAngel
sleda ot lubovta
Ти си знаеш най - добре...