Разделихме се преди седмица,а аз не спирам да плача от тогава.Имаме общи приятели и се засичаме опитах всичко ,за да си го върна и винаги ме отбласква.Заедно ни беше супер яко,а изведнъж той се промени .Беше най-милото момче ,което познавах ,не се отделяше от мен,нещата бяха перфектни.А след това той се промени коренно .. сега е студен ,отбягваме и по всичко личи ,че вече съм му безразлична.Вчера бяхме на басеин компания и той беше там,а неговото безразличие към мен и това ,че не ми обращаше внимание ме убиваше бавно ,но сигурно.Просто така изведнъж всичко се промени.Няма друга за което съм сигурна ,но немога да разбера какво точно го накара да се промени до такава степен. Той знае колко много го обичам.Последния ден в които бяхме заедно си говорихме ,че и на двамата ни е добре заедно ,до края на лятото ще сме заедно ,а след това ще му мислим като трябва да замине на учи.Правихме най-хубавия секс в живота ми ,.но след това се стигна до тук......

Помогнете ми как поне да запазя маничко приятелство междо нас като ме игнорира напълно.Супер гадно ми е