- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ?
виж .. животът е ЕДИН а ти се тровиш в сълзи заради момче .. пффф .. след няколко дни ще си го забравила .. Трябва да се наслаждаваш на живота и да не обръщаш внимание на такива работи .. ето : и аз бях като теб до 5 клас ревах за момчета .. ама да ти кажа честно няма смисъл и оттам нататък вече ми е все едно ..![]()
Мисля,че започнах да се възтановявам от снощи ,разбрах ,че живота и без него не е толкова зле и може би ще започна като песента златотърсачка :екскурзии,бижута,пари,диам анти,парфюми,коли,мъж с влияние без никва любов.Видях колко струва любовта![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
... "Всеки с проблемите си!"![]()
По темата: нищо неможеш да направиш, освен да поговориш с него! Друго по-добро предложение навярно няма!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
опитах да говоря с него невъзможно е повече няма да се занимавамПървоначално написано от AniBG
![]()
sleda ot lubovta
Ахахахаха жалка история... наистина жалка (:
Ще станеш "нечие" момиче накрая.... въпроса е чие![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Бреййй,колко много си го обичала ...Първоначално написано от Princessani
Вчера обясняваше как не можеш да живееш без него,как си щяла да умреш преди той да се усети,че те обича ... После искаше да си го върнеш за да скъсаш ти с него ... А сега и това ...
Ти освен неграмотна се оказа адски ограничена и тъпа![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
след като любов няма има интереси и това е писна ми да се занимавам с хора,които незнаят какво искат.Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
sleda ot lubovta
кое му е жалкото ,че винаги добрите хора страдат в тоя живот .От коренно ще се променя и освен за себе си ,за никой друг няма да мисля и няма да ми пука.Първоначално написано от valdesbg
![]()
sleda ot lubovta
^^ ... Каза момичето,което в интервал от 2-3 коментара мина през "обичам го,не мога да живея без него,ще умра без него";"искам да си го върна за да скъсам аз с него";"майната му,вече ще се държа като к*рва и ще използвам мъжете" (нищо,че реално погледнато мъжете ще те използват) ...![]()
Мен никой не ме е използвам ,че и ся ли,просто живота е такъв не си егост и да мислиш само за себе си винаги някой ще се опита да те смачка.Първоначално написано от 3oPuTy
sleda ot lubovta
И един мармот...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
А що се отнася до последното изказване на авторката:
Ти к'во си мислиш,че някой ще си пръска парите по теб без да иска нещо в замяна ли?!Ако толкова много държиш на всички изброени неща от по-горе значи трябва да се примириш,че ще си просто една най-обикновена прости*утка в ръцете на някой мъж. (сори за грубия израз)
Освен това не съм казала,че са те използвали,а че ще те използват.
П.П.Мамка му,пиши грамотно!!!
Станала си на 19 години,а пишеш като петокласник!!!Ми и аз да съм момче с такава приятелка - и аз ще я зарежа,защото не обичам около мен да има неграмотни и необразовани хора![]()
аз нищо от никой не очаквам .Не смятам да се занимавам с някой изобщо сега![]()
sleda ot lubovta
Горкото момче. Как изобщо е издържало толкова време с тебе?!
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
хмм .. струва ми се,че си неграмотна !Първоначално написано от Princessani