.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Повече от фен

Външно оценяване - Френски

Айде тука всичко за външното по френски ;d Подготвяте ли се ? Как мислите че ще се справите ? Притеснявате ли се ? Всичко тук ;д

Голям фен
    Град
    Варна
    Аз тази година също ще имам външно по френски,даже в понеделник имам устен изпит,а на 23 ми е писмения.Притеснявам се,че класната ми ще оценява,а пък тя е най-гадната в цялото училище.Надявам се да взема и двата изпита.Потговям се,да.Пиша си диалози,уча си темата,а един ден преди писмения ще преговоря каквото трябва.Ами ти?
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Повече от фен
    Аз попринцип съм скаран с граматиката ;d писма пиша г/д хубави .. силата ми е в говоренето Жалко,че няма да има и устен изпит .. Иначе събота и неделя сядам и преговарям всичко ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    НЕ се притеснявайте излишно,така само ще си провалите изпита..Тази година дават супер лесни неща - надявам се и на вас да ви се падне лесна тема,и да се справите зашеметяващо..Иначе доколкото знам аз,НВО по чужд език се състои от 3 части..
    Първа част - Слушане с разбиране
    Втора част - Четене с разбиране
    Трета част - Граматиката / Езковата част
    И бях чула,че щели да ви дадат да правите съчинение /нещо от сорта да пишете писмо/ - но не съм сигурна дали наистина е така..Иначе стискам ви палци.. УСПЕХ
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си