- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се казва?
Как се казва първото ви гадже? На колко бяхте когато тръгнахте. Разкажете![]()
Пена, на 27 бях...![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Деница ,бях 6ти клас![]()
--------------------------------------------------------
Ехеее ....колко си ги сменила ти беПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Май се казваше Мартин. Да съм била 1-2-3 клас, и той така.От него ми тръгна серията на несподелените любови.
![]()
Ако т'ва се брои за гадже - в детската градина, Поля ,или Петя, или някакво такова име беше.
Димитър .. бях 3-4 клас.![]()
Ама само цунки по бузката, което не мисля, че се брои ... Иначе Мариян, когато бях на 15.
![]()
I'm inlove with a criminal...
Казваше се Габриела в 1 клас и си играехме на вампири и се хапехме по вратовете за кръв е такива...иначе и в децката имах 2 наведнъж но имена не помня
![]()
Мими с лачените обувки![]()
бях на 3 и тогава беше първата ми уста в уста
Temet Nosce
벨야카
Михаил, бях на 17.. излизахме в една компания и на нова година (2008-2009) се забихме ;д
Лазар. Бях на 16 а той на 18. Две години и половина бяхме заедно. Аз поисках раздялата макар че той се беше отказал доста преди това. Това е накратко.
яни и бях в детската градина ;п
Велизар, бях на 136-7 месеца издържахме
Хубави времена бяха
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Илиян ... лятото преди първи клас![]()
Обичам те,Антонио!!!!
Наталия в предучилищна. XD
Пламенчо на 6-7год.![]()
http://www.prikachi.com/files/1570952H.jpg
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Ивайло..![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥