.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Цитирай Първоначално написано от Ягодка Виж мнението
    Сега виждам, че темата е от 2010г., но все пак и аз ще пиша - може някой пък да потърси психотрилъри Хмм.. как така никой не е предложил Самара (The Ring; Предизвестена смърт)? Аз лично съм за "Криеница", но той има доста кръв в края. Сега си тегля от Замундата "Страх от тъмното", гледах трейлъра и ми изглежда интересен Видях един от коментарите и казват, че години не са могли да спят и са били на лампа А нали, възрастни! Аз на 12 .. колко ще спя.. пък и сега към 10ч. вечерта ще го гледам, нали е петък вечер, че и 13-ти Предлагам ви един много добър психо - Стая 1408! Много е добър, според мен! Препоръчвам ви и Убийствен пъзел всички части! Това е от мен
    Точно Убийствен пъзел не ти препоръчвам, защото филма няма никакъв сюжет, а пълен с кървища и гнусотии.Препоръчвам ти Психо, Сиянието, Неканено и Коварен.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24 Виж мнението
    Точно Убийствен пъзел не ти препоръчвам, защото филма няма никакъв сюжет, а пълен с кървища и гнусотии.Препоръчвам ти Психо, Сиянието, Неканено и Коварен.
    Tи зле ли си? Убийствен пъзел е един от най-добрите филми, които съм гледал с уникален сюжет и хубава поука.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си