Сега виждам, че темата е от 2010г., но все пак и аз ще пиша - може някой пък да потърси психотрилъри Хмм.. как така никой не е предложил Самара (The Ring; Предизвестена смърт)? Аз лично съм за "Криеница", но той има доста кръв в края. Сега си тегля от Замундата "Страх от тъмното", гледах трейлъра и ми изглежда интересен Видях един от коментарите и казват, че години не са могли да спят и са били на лампа А нали, възрастни! Аз на 12 .. колко ще спя.. пък и сега към 10ч. вечерта ще го гледам, нали е петък вечер, че и 13-ти Предлагам ви един много добър психо - Стая 1408! Много е добър, според мен! Препоръчвам ви и Убийствен пъзел всички части! Това е от мен
Точно Убийствен пъзел не ти препоръчвам, защото филма няма никакъв сюжет, а пълен с кървища и гнусотии.Препоръчвам ти Психо, Сиянието, Неканено и Коварен.
Точно Убийствен пъзел не ти препоръчвам, защото филма няма никакъв сюжет, а пълен с кървища и гнусотии.Препоръчвам ти Психо, Сиянието, Неканено и Коварен.
Tи зле ли си? Убийствен пъзел е един от най-добрите филми, които съм гледал с уникален сюжет и хубава поука.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."