.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Тема: Разби ме!!

Разби ме!!

Здравейте, надявам се да получа нормални отговори, а не някакви хейтърски!!

Обичам едно момче!Ама адски го обичам.. Да ще кажете каква е тази любов на 12?? Еми в любовта всичко е възможно! Днес отидох до неговия блок с едни приятели! Реших да си тръгвам защото той се прибра.. Тръгнах и дойдоха неговите фр да ни кажат че е излязъл!Аз отидох и той ми каза че не ме харесва! Бях като съкрушена, не можах да мърдам, идеше ми да умра! Той преди това ми каза че ме харесвал, и на 15-ти само се гледахме! Много го обичам и искам да съм с него но той го каза! Каза че не ме харесва, и това разби сърцето ми на милиони парчета, които повече няма да се съберат!! Само си е правил ташака с мен!! А аз му се вързах! Всичко бих направила за да е мой! ВСИЧКО! По-зле не съм се чувствала никога! Чудя се какво да правя! И се чудя дали не го е казал само за пред приятелите си?!?!! Обожавам това момче, той даваше смисъл на живота ми! А нямах дори един шанс с него!! Тази вечер смятам да му кажа какво точно чувствам към него, и се надявам и той да ми каже че ме харесва! Пък ако ли не.. ако е така ще продължа да го обичам ЗАВИНАГИ!!!
    Моля ви дайте ми съвет как да бъда с него, защото не мога да мисля!! Благодаря ви предварително!
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не може. преживей го.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Извинявай, че ще ти го кажа, ама мисля, че само те разиграва..Добре си решила - тази вечер му признай чувствата си и ако не ти отвърне ( надявам се да не е така :S ), тогава го забрави, все пак не е единствен..Има много други момчета, които със сигурност заслужават любовта ти повече от него : ]

Мале ,че филмирана тийнейджърка!

Re: Разби ме!!

Цитирай Първоначално написано от blueprincess
    Да ще кажете каква е тази любов на 12??
    А, точно!
    Няма такова животно!
    Сърцето ти ще видиш, че скоро ще се "събере" отново, ще забравиш това момче и определено няма да го обичаш "завинаги".
    А щом той не те харесва, не го тормози повече.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    И на 12 години какво ще правите, ако сте заедно? Ще си задоволяваш егото и ще се фукаш пред приятелките си. Не се предавай има още мноооого да ти разбиват сърцето, затягай коланя.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri
    И на 12 години какво ще правите, ако сте заедно? Ще си задоволяваш егото и ще се фукаш пред приятелките си. Не се предавай има още мноооого да ти разбиват сърцето, затягай коланя.
    Не е за да се фукам, защото момчето не е нищо особено, но аз си го харесвам!! И той ми е много нужен!
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Оф, на 12 години още нищо не си видяла от истинската любов

Офф бее .. Ко щете ми вярвайте!
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Всъщност никой до около 20 години не е разбрал що е любов, така че може да си замълчите и да се опитате да дадете обективен съвет.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Всичко живо си мисли, че е изключение на общоприетите стандарти... Така само доказваме колко еднакви и елементарни сме!

Любов на 12 няма.
    Харесването не е любов.
    Всеки е бил рязан някога. Още много ще те изрежат и още много ще изрежеш.
    Няма да го "обичаш" завинаги.
    Не, той не дава смисъл на живота ти.
    Парчетата на сърцето ти ще се съберат отново, за да бъдат разбити от друг.
    Истерична си.
    Ти си дете.

Съвет: беги да си четеш книжките от списъка за лятото.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Мисля ,че вече й дадоха достатъчно съвети.Заеби го-за кфооо ш си пълниш главата с нереални простотии.Не го кефиш-гаден факт,но все пак факт-неуспорим.Насочи си "любовта" към нещо друго
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Сега си още на 12 години , началото на животати...ще има още толкова милиони пъти , в които ще ти разбият сърцето....просто се наплачии и го забрави , намери си друг продължи напред , защото няма как да го обичаш вечно , поради простата причина , че догодина ще видиш някой готин батко и пак ще ти се разтопти сърцето....!!

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

:)

Цитирай Първоначално написано от mrfahrenheit
    Мале ,че филмирана тийнейджърка!
    по-скоро пикла

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ще се оправиш,спокойно.. това сигурно ти е първото ''разочарование''

Цитирай Първоначално написано от cingomiumiun
    начи съ ти предлага да нъмериш тоз мънгал да му кажеш да та оолаби да му рудиш дфайсе челебета и е твое зъ цял жевот.
    ти слушиш ся мюмюн шото знае тя сичко за любоф
    какво викаш??
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ехе на 12 си.,..колко още любови ,които "ще ти разбият сърцето на хиляди парчета" ще си намериш

с две думи:намери си работа и не мисли за него..не си заслужава
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Гарантирам ти, че до седмица/наай много/ ще си бъдеш много добре. Харесваш го, не го обичаш! И аз на 13 ходех с едно момче, но като скъсахме на втория ден изобщо не се сещах за него, а по принцип много бързо се привързвам към хората и съм мега чувствителна. Ако можеш да видиш напред какво те чака, това ще ти се стори рай!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Пикла.
    Чети си уроците!

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Пикла.
    Чети си уроците!
    Заври си мнението отзад!
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Member Аватара на pyxkawataa
    Град
    Sofia
    Еее , кви сте гаднии .. Се едно вие не сте харесвали някой като сте били на тая възраст .. ми нормално е, тя е още малка и наистина не знае кво е истинската любов и аз сигурно (според вас) не знам, ама тя си знае кво й е .. Даже тя е на по-крехка възраст и е мн. по-ранима .. нормално е. И бахти кой е казал, че трябва единствено за уроци да мисли ? Да, засега тва и е най-важното, но като го харесва момчето защо да не попита? ;х Сигурна съм, че и вие сте били същите и аз съм била .. всеки е минал през този етап.Но защо трябва да й се присмивате? .. Да, наистина тепърва и предстои да открие 'истинската' любов, но тя още не го осъзнава може би .. и си мисли, че ако няма тфа момче света ще свърши..

Иначе като не се получаваа .. го заеби .. ;д няма друг начин ако не иска да сте заедно..

Аз те съветвам да не си признаваш чувствата защото повече ще те разиграва и ще те мачка! Покажи му че си силна и се отдръпни от него! За моменда преживей "любовта" си! След време като види че вече ни ти пука за него той ще почне да те търси!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Сега може да си мислиш едно..
    ,но повярвай ми след време няма да мислиш така..
    На тази възраст ти е трудно да разбереш какво е истинска обич , но и до това ще стигнеш , спокойно.

Инструкции за опявяне на такива типове:
    1.Намираш го;
    2.Биеш му един шамар;
    3.Целуваш го страстно;
    4.Още един здрав шамар;
    5.Риташ го в топките и си плюеш на петите!

П.С. Хората казват че помага

Повярваи има и по лоши неща. И аз съм влубен лудо в приятелката ми но мисля че тя не ме обича както аз нея вярно кава го но дали го мисли,дали ми е вярна, дали е готова на всичко за мен .... ей това са наи мъчителните въпроси и повярваи овтърне ли ти на чувсвата НЯМА начин ще започнат съмнения , ревност и т.н. И тогава е най-големия ужас а той е ---да си под напрежение че в секи един момент прекрасната връзка може да свърши а болката да загубиш лубовта на живота си е огромна....... ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си