.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66

Тема: Разби ме!!

Цитирай Първоначално написано от Sashko95
    Инструкции за опявяне на такива типове:
    1.Намираш го;
    2.Биеш му един шамар;
    3.Целуваш го страстно;
    4.Още един здрав шамар;
    5.Риташ го в топките и си плюеш на петите!

П.С. Хората казват че помага

Ще го пробвам тоя вариянт.. ;d
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от umri
    И на 12 години какво ще правите, ако сте заедно? Ще си задоволяваш егото и ще се фукаш пред приятелките си. Не се предавай има още мноооого да ти разбиват сърцето, затягай коланя.
    Оо има какво да правят... аз познавам едни дет на по 12 вече всичко бяха правили...

по темата:

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Всичко живо си мисли, че е изключение на общоприетите стандарти... Така само доказваме колко еднакви и елементарни сме!

Любов на 12 няма.
    Харесването не е любов.
    Всеки е бил рязан някога. Още много ще те изрежат и още много ще изрежеш.
    Няма да го "обичаш" завинаги.
    Не, той не дава смисъл на живота ти.
    Парчетата на сърцето ти ще се съберат отново, за да бъдат разбити от друг.
    Истерична си.
    Ти си дете.

Съвет: беги да си четеш книжките от списъка за лятото.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

anonymous708973
    Guest
    Всичко живо си мисли, че е изключение на общоприетите стандарти... Така само доказваме колко еднакви и елементарни сме!

Любов на 12 няма.
    Харесването не е любов.
    Истерична си.
    Ти си дете.

Точно. Явно не осъзнаваш колко е смешно на 12 години смисълът на живота ти УЖ да е някакво си момченце, с което дори не си заедно... И как ти бил разбил сърцето на парченца, които никога нямало да се съберат. "никога" е доста разтеглено в бъдещето понятие, нали знаеш? И ми е интересно, какво ще правите на 12? Ще се държите за ръка и ще се гледате влюбено... и ще "ходите" в най-буквалния смисъл
    Божее, като си помисля колко зряла е 12-годишната ми съседка...

сори че подхождам по този начин ама след 2-3 години много ще се смееш повярвай ми . Аз като бях 5-ти клас си ги мислех същите глупости нямаш си на идея колко е различно след години... !!

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Ще го преживееш и след време ще разбереш, че просто е нямало никакъв смисъл да се филмираш толкова..

Много мислиш, много си въобразяваш, заслепена си. ScarletBite ти е дала достатъчно изчерпателен отговор. А сега ако успееш и да го асимилираш, ще разбереш в каква грешка си

Любов на 12 няма.
    Харесването не е любов.
    Истерична си.
    Ти си дете.
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Град
    Бургас ^^
    Не съм чела коментарите.

Ква е тая любов на 12. По-скоро увлечение. Всичко щяла да направи, за да е с него.. ми айде бягай в банята, нарежи се и в другия живот може да сте заедно. Щяла да го обича завинаги.. ФИЛМИ ! НИЩО не е вечно !! Разбил ти сърцето. Събери го и го залепи. Забрави за него щом ти казал, че не те харесва значи не те харесва. Не си набивай филми, че го казва само за пред приятелите си. Забелязала съм, че всички 12-13 годишни го праят тва. Айде гледай си лятото и не се занимавай с момчета. Малка си.
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Четеш ми мислите, момиче "знам,че сега ще кажете каква е тази любов на 12 " ; d Каква е тази любов на 12 ?!?! Добре де, харесваш го.Хубаво.Той не те харесва и само те разиграва.Ее.. Я по-ведро ! Той не те заслужава ;] Пък и кви са тия реплики " Ще го обичам ЗАВИНАГИ " ; d От кой сапунен сериал ги извади, я кажи .. Ти си само на 12 .. Колко още гаджета ще имаш .. На колко още момчета ще казваш " ОБИЧАМ ТЕ ЗАВИНАГИ " Ти си още дете.Стига с тия сълзи.Първо си изживей детството : ) Пък майната им на мъжете !

Re: Разби ме!!

Аве правители разлика междо харесване и любов.Още колко момчета ще срешнеш и с колко ще се разделиш.Какво знаеш ти за живота ,че и за любовта?Аз на 12 още играех пред блока вие за любов говорите.Щом ти е казал ,че не те харесва какво искаш от него ?!
    sleda ot lubovta

Повече от фен Аватара на Gllory

Любов на 12 няма.
    Харесването не е любов.
    Истерична си.
    Ти си дете.

и аз бях така като малка не че ся съм мн голяма ама не съм на 12 ;ддд
    мислех си че като харесам мн мн мн мн едно момче и край то е последното до живот ;дд ама се оказваше че не било такааааа
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от candyelle
    Оф, на 12 години още нищо не си видяла от истинската любов
    Цитирай Първоначално написано от alonedark
    Сега си още на 12 години , началото на животати...ще има още толкова милиони пъти , в които ще ти разбият сърцето....просто се наплачии и го забрави
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    ехе на 12 си.,..колко още любови ,които "ще ти разбият сърцето на хиляди парчета" ще си намериш[/b]
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Пикла.
    Чети си уроците!
    Скъпа авторке, ето затова никога не казвай, че си под 16, когато имаш проблем, защото така реагират хората. Не че 90 % от коментарите тук не са написани от хора, които постоянно се оплакват, че са влюбени, а пък любовта на живота им не им обръща внимание / ;( yJaSsS / , не знаят пикае ли им се или им се ебе, както се казва. Един дол дренки сте.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

noooo, no es amoooorr, lo que tu sientees se llama obsesioonn, una ilusion en tus pensamientos que te hace hacer cosaaas, asi funciona el corazoon
    Имало едно време..

Голям фен Аватара на mey_si
    прочети си тази тема след 4 години ...ще и се смееш доста )

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Не може. преживей го.
    +

Оф, дразните ме.
    Първо - никой няма как да знае дали изобщо има "вечна любов" .
    Второ - тази нейната любов е най-чистата и искрена и повярвайте ми - ако наистина е толкова силна ,колкото тя я описва, няма да го забрави лесно.
    И трето - тези, които казват, че годините нямат значение, значи са срещнали любовта по-късно / или изобщо не са. Хора, това , че вие не сте преживяли дадено нещо еди-си-кога , съвсем не значи, че то не може да се случи на друг човек.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    О ме ге..
    Аз на 12 обичах само мама и тате..

Linns, точно за това говорех.
    90 % от хората си мислят, че като не им се е случило на тях, е невъзможно да се случи изобщо.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Няма кво да ми обясняваш.. Аз първата си любов я срещнах на 10, ама не съм тръгнала да рева по него и да разправям, е няма да обичам друг или не знам си кво.. Изчаках да порасна и тръгнах с момчето когато станах на 15.. Мисълта ми е, че за всяко нещо се иска време.. Първо ако го обича ще чака, ако наистина го обича времето ще е последния и проблем.. Второ и като се е влюбила на 12 какво? Света ли свършва? Стига бе, хора, само на 12 е, това не е любов, няма как да е.. все още не знаят кво е за да кажат, че е любов.. Много филми, ебаси..

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас

Любов на 12 няма.
    Харесването не е любов.
    Истерична си.
    Ти си дете.

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Не може. преживей го.
    +
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Благодаря ви за мненията, но мисля че темата се изчерпа .. КЛЮЧ моля !
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

На 12 е твърде рано да обичаш,първо си изживей детството.
    When a man lies he murders some part of the World.These are the pale deaths which Men miscall their lives all this...I cannot bear to witness any longer cannot the Kingdom of Salvation...take Me home

Град
    in your sweet dreams
    когато бях на 12 умирах да имам компютър и и-нет , но сега се радвам че не съм имала .. смисъл такъв .. ти нямаш ли си истински приятели или да поговориш с майка ти ,, знам ли .. страшно нещо е това , не е хубаво така .. да си излееш душата пред непознати от които половината те псуват за щяло и нещяло . ... поговори с майка ти най-добре , тя би трябвало да те разбере ако ще и да ти помогне
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Всъщност никой до около 20 години не е разбрал що е любов, така че може да си замълчите и да се опитате да дадете обективен съвет.

Ромео и Жулиета май са Ама това е в литературата. Ама тя пък отразява действителността... Но сигурно все някой е разбрал преди 20

По темата: Въпреки всичко едва ли това е голямата и единствена любов за теб. Знам как се чувстваш. Повечето момичета сме го преживели, защото ние често преувеличаваме и драматизираме, особено на тази възраст. Остави момчето на мира. Забавлявай се, излизай с приятели и ще видиш как след време ще го забравиш...

Не се унижавай с излишни обяснения, момчето ти е казало, че няма чувства към теб.И да се тръшкаш и да ревеш все тая, преживей го.На 12 си, живота ти тепърва предстои.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си