- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разби ме!!
зарежи го
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Сякаш малко се превземаш..
"Щяла си да умреш" - от кой филм го чу![]()
Да,вярно станало ти е кофти, появила се е буцата в гърлото ама чак за умиране![]()
По темата: Въпреки всичко едва ли това е голямата и единствена любов за теб. Знам как се чувстваш. Повечето момичета сме го преживели, защото ние често преувеличаваме и драматизираме, особено на тази възраст. Остави момчето на мира. Забавлявай се, излизай с приятели и ще видиш как след време ще го забравиш...[/i][/quote]
Съгласна съм![]()
всеки е преживял поне една несподелена любов и е бил наранен-но няма как...ако човекът отсреща не отговаря на чувствата ти единственият възможен начин е да продължиш напред и така....с времето всичко се забравя....
Кооолко още има да страдаш,спокойно![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
по-добре не го пробвай..Първоначално написано от blueprincess
![]()
![]()
след 2 години ше си го забравила и много ще се смееш за какви глупости се ядосвала![]()
Покрай всичките филмирани лапенца ,думата обич започна да губи смисъла си . Разберете , че не се казва за щяло и нещяло ,още повече ............... оффффф ,абе кво ли се занимавам .......![]()
Абе ей .. Момичее живота е пред теб .. Тва сигурно ще ти е най-малкото разочарование .. Стегни се малко, като те е отрязал веднаж - що му ходиш по гъза ?? .![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Абе момиче живота ти сега започва! и сега плачеш.. а има ли смисъл ? ама още го обичаш и не можеш да живееш без него ? след време ти ще си го забравила !! Кой е той, че не можеш без него ?Такива ги е имало и ще ги има и за напред. Стегни се!
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Успокой се,много скоро ще ти мине.А и как може да казваш,че нямате шансове,след като не си опитала? Вземи му скайп,пишете си,срещнете се ии такам.![]()
тъпо е , но не е болка за умиранеще го преживееш
![]()
Ох, остави, то това на 12 дори не си е и тийнеджърствоПървоначално написано от mrfahrenheit
![]()
по темата: остави го бе, виж, че не знае какво иска...
Знам какво е да се влюбиш на 12 .. преживяла съм нещо много по тежко от теб знам ,че сега си мислиш ,че той е любовта на живота ти и че няма да можеш да го забравиш никога ,но това не е така ! С времето ще видишГарантирам ти на 100% ,че ще го забравиш ! Времето лекува всички рани
И аз си мислих ,че момчето ,в което бях лудо влюбена ще е единствен за мен и че ще го харесвам вечно,че няма да го забравя абсолютно НИКОГА ,но Бог беше на моя страна и всичко е наред вече сигурна съм ,че ще се оправиш ! Пробвай .. кажи му какво точно изпитваш и ако не ти отвърне просто го забрави не мисли за него казвай си ,че има по добри от него и че не е единствен
![]()