- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Става ли като съчетание?
ето какво реших да съчетавам + усилена тренировка
Explode Mass Gainer +Creatine Monohydrate Explode
+ спане и мн яко ядене
как мислите ?
нз
но чух от един мой приятел дето е на 30 г и е в добра физ форма
че здравото хранене (не диета)+яко спане + доста бягане и фитнес или лостове се трупа маса
а вече евентуално ако искаш оформяне си правиш хранителен режим и кардио
Става. Не си доволен от теглото си?
Аз не съм голям привърженик на гейнерите защото си даваш парите за захар само...
бих ти препоръчал да си вземеш протеин + CGT или по отделно creatine + glutamine + taurine
зависи с какви финансови средства разполагаш и какво искаш да постигнеш като резултати ест![]()
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro!
ем примерно искам гръб като твоя))
тоест искам маса но просто като се гледам нямам маса в бицепсите само леко си личи малък мускул ;д а иначе в областа на корема имам мазнини които искам да премахна ....слаб съм и в същото време коремната област имам да премахвам излишък
та както казах искам ММ а и в същото време да махна тия "паласки" но двете неща не се съчетават така че парво искам ММ и след това ще чистя
с колко пари...
до 30 лева за продукт бих дал неразполагам с повече а и не ми се дава..
знам че креатин монохидрида е ефтин =15-20
нз ако знаеш какъв да ми предложиш и на по никса цена направи го![]()
За к'во ти е този креатин... Здраво ядене+ здрави трен.+ почивка+ протейн и аминокиселини
По отделно е по - добрия вариант. (креатин, глутамин и таурин)
n00bs
Миленов, не се занимавай с това и не си давай парите. ''Гръб като неговия'' няма да имаш скоро, независимо дали пиеш добавки или не. Няма да стане по-бързо.
Пък и всичко бързо постигнато се губи бързо, така че ето ти още една причина да не бързаш
Яж стабилно и ставай по-силен, тялото ти ще се промени. Единственият начин да качиш качествена мускулатура, е да станеш по-силен. Празният обем се губи лесно.
под ядене стабилно имаш предвид и правилно хранене ли ?(без тестено,безалкохолно,сладк и)щото веднъж един фр ми каза че яде всичко и тренира много
това му личи формата му е добра но единствено има малко корем (на 30 е ) а причината ми вика е че не правил кардио ваобще щото време не му остава
но ръце си ги има \/ -форма също то не му личи мн зареди корема ;д
дали така ми се струва или просто и не мога да му се равнявам по години
Какво му е доброто на формата, след като има дори малко корем? Дори основният период за натрупване на маса не е извинение човек да се храни безразборно и да си позволи корем. Боклуците ти скапват тялото, захарите, с които са наблъскани яко най-различни храни, са си чиста отрова, но това е много дълга и сложна тема. Не е цаката да ядеш по часовник и само и единствено подходящи храни, всичко е до изграждане на хранителни навици. Когато си свикнал да ядеш здравословно, можеш да си позволяваш от ''храната за душата'', защото гръбнакът на храненето ти е изграден и стабилен
Колкото до кардиото - никога не съм правил през живота си и въпреки това поддържам много нисък процент мазнини, без да изпадам в крайности при храненето. Едно е сигурно обаче - ако нямаш добра генетика да гориш активно мазнини и да не ги трупаш и храненето ти е не както трябва, ако ще и да се скъсаш от кардио, файда няма да има.
Ако искаш да махаш мазно, забрави гейнъраИ е възможно да качваш маса и да махаш мазно, но е трудно, ето ти живия пример - http://lubomirivanov.com/2963
Човек теб да не ти плащат за да му правиш реклама на блогът на този човек?Първоначално написано от play23
Миленов ето какво мисля аз и какво ти препоръчвам като човек който се занимава от много време със спорт и бодибилдинг!Не чети какво се пише по форумите!Разбери принципа на качването на мускулна маса / на чиестенето, прочети в интернет има много литература за действието на всяка добавка и се консултирай само с хора които са се ДОКАЗАЛИ в спорта!По форумите само ще се объркаш допълнително...а шансът да четеш мнения на хора които даже незнаят и какво пишат е ОГРОМЕН!
УСПЕХ!
En la forma correcta
Te lo aseguro!
Абе да не си на заплата при тоя, че го лансираш толкова ?![]()
![]()
n00bs
шарзах а каква е тайната при теб ? смисъл от снимката изглеждаш добре ? какъв е твоят метод =)
Де да ми плащаха, просто съм ужасно доволен от това което направи за менПървоначално написано от Shazzrah
Пък и какво лошо има в статията, малко да го окуража човека. Осетих се че стана много от неговия сайт, ама има много полезни неща и не виждам какво лошо има, ако някъде съм сбъркал, кажи
Не съм казал, платете му да Ви направи нещо или нещо подобно, а да четеш статиите е безплатно и страшно полезно, ако някой от тук знае толкова колкото той е знае и споделя с статиите, лично ще ида да го поздравя.
Няма тайна...всичко е до правилно хранене,правилни тренировки и ПОСТОЯНСТВО!И нещата се случват...вече в зависимост от организмът при едни става по-бързо при други по-бавно но и в 2та случая се постигат резултати!Първоначално написано от Milen0v
En la forma correcta
Te lo aseguro!