- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.42
мии може знам ли теПървоначално написано от L0ST
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
объркал си се.... ти си по-отчаян от мен.... така, че ...Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
еми.. кажи ми на кого не му се е**Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
де да знам.... ще ми се да имах якоя съседка на 15-16... и да ни минават хубаво нощите....Първоначално написано от Sibel1990
![]()
оО.. и фантазии.. добре добре.. важното е че си признаваш..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
да крия ли искаш...? от къв зор?Първоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
не, напротив..Първоначално написано от L0ST
![]()
казах щот никога не съм чела подобен коментар от теб с е**не..
![]()
еми не чак токова откровено.. ддз..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QSSmdHfNqD4[/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поздрав за всички
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
откровено? Че искам да правя секс с въображаема 15-16 годишна съседка?Първоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
![]()
Да ви имам темите на разговор ...![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
еми.. може да разкажеш и по нататък.. к'во праите..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
абе не е за пред хора...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
What`s up..Първоначално написано от L0ST
Как е математиката.. ;д
Мислиш, че аз съм човек..?Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
nth much..Първоначално написано от iveetyy
Математиката... кофти, ше иам 5-ца на котрнолното, чи не съм сметнал правилно едно нещоГоляма работа ри 5 6-ци и една 5-ца дано 6да и остави
![]()
![]()
А испанският? (Нали такова учеше?)![]()
Втори език ми се води..;дПървоначално написано от L0ST
Контролното уж мина добре пък ще видим след няколко дни..
Аз се изложих тая година по математика и ще ми остави 5.. ;д
еми...не е за рпед другите...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
е.. Бог ми е дарил уши.. кажи го там..Първоначално написано от L0ST
![]()
Дано си се справила...Първоначално написано от iveetyy
аз съм мноу разсеян, винаги правя някви малки грешки...тоя път изкарах едно лице 5 пъти повече... и си е чисто невъзможно да е толкоз.. ама аз кво съм рпавил - не помня![]()