Айде и аз да поискам помощ, а?
Става дума за едно момиче, с което от доста време се занимавам. Случи се нещо преди около 3-4 седмици.
Та ето какво стана:
Тя започна да ми се обажда, да се виждаме а-у, и аз си помислих някои неща, обаче ги оставих на страни.
Да, обаче тя почна да ме прегръща и все по-често да ми се обажда, и аз вече налапах... И тъкмо си мислех да "действам", когато в деня на моето решение тя ми съобщи, че ще тръгва с някой си там, защото отношенията им през изминалата седмица доста се променили...(Става дума за едно момче, което скъса с прителката си, и започна да се води с въпросното момиче. Тя каза, че са само приятели и искаше да му помогне, но както казах " отношенията им през изминалата седмица доста се променили..." и решили да тръгнат)..и аз бях съкрушен..Простно незнаех къде се намирам...толкова навътре ми го заби, че чак свят ми се зави.
Както и да е счупих някое-друго нещо, олекна ми и за мое щастие след около седмица, те скъсаха, на което аз СТРАШНО много се зарадвах.
И както следва тя ми писа, опита се да говори с мен, обаче аз също и показах пръстчето ..(нали...образно казано )
След горе-долу седмица ми беше писала съобщение в impulse.bg , което гласеше:
"Липсва ми стария Гопе, моят прител"
Това простичко съобщение ми изясни цялата ситуация... и сега се чувствам като задник...
Та чудя се дали да поговоря с нея и да й се поизвиня задето бях такъв...глупак ?