- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- моят тЪп стих .... :С
Сигорно не е мястото където пиша ... или нещо такова ... ама искам да ви покажа моя стих за любовта и да коментирате ...
Ето ...
Обичх те аз много,
но излъга ме жестоко.
Измамена бях аз,
но за теб няма втори шанс.
Знаеш ли колко боли,
все очите ти да са в сълзи.
Но ти не разбра,
що за болка е това.![]()
Знам,че е тъпо .... но реших да ви покажа какво съм измислила ....
знам че ще пишете,че има др теми... или нещо от сорта,но моля за коментари![]()
![]()
Охх...не искам да ти убивам музата , ама първо имаш доста правописни грешки , второ не е спазена римата на някои от редовете...Но пък с практика всичко се получава , такаче продължавай да твориш!!!
![]()
Това и за чалга текст не става ебаси. Ужасно е. Не,не,не,не ми харесва.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хубаво е но , не достатъчнои аз някой път си съчинявам
![]()
Живей така ,че да те е срам да го разказваш , а да ти е кеф да си спомняш !!!
...Винаги от някъде се почва... На мен лично не ми харесва,защото е някак натрапчиво,но друг е въпросът-ти си вложила някакви чувства в това.Предполагам е нещо преживяно... Продължавай напред и съм сигурна,че ще се гордееш със себе си!![]()
Успех!
Blame on The Game,noT on The Plyers !...
uuu .... alonedark ne uprekvai momi4eto tia ima talant ne mislia ,4e ti si nai- dobrata pisatelka taka4e niama pri4ina da ia uprekva6, sory ma po vuprosa za gre6kite ti si vuv forum be momi4e a ne vuv pravopisen re4nik![]()
А ти даже не пишеш и на кирилица , така че не се обаждай alonedark е мн по права от тебе, тей че вари си гледай работата (да не исползвам по груби думи) ...Първоначално написано от darinnkaa
По темата: хмм... Стихчето ти има добър замисъл ... , но ако не го беше направила във стихотворна форма и не беше написала , че е стихче никой нямаше да разбере поваярвай ми... Позволи ми да го обработя ;]
Обичах те аз много,
но излъга ме , като животно еднорого.
Измамена бях ,
пред нас на пейката седях.
Знаеш ли колко боли,
в очите ти винаги да стоят сълзи.
Но ти даже не разбра,
че сърцето ми болка събра.
Надявам се да ти хареса ... не мн хубаво пак ноо....![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Киреца, обясни ми символиката на животното еднорого и по какъв начин се свързва с лъжата?
Ами нали попринцип тея коне еднорогите (бях го гледал в някаф фантастичен филм) постоянно лъжели .... смисъл половината неща които казват са лъжи ...Първоначално написано от changess
Знам , че стихчето е тъпо ама за 1 мин ко искаш![]()
хах .. мс , мсПървоначално написано от alonedark
![]()