- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- WeCouldBeTheSame :oops:
Хехе, симпатяга е.
А й подписа й става![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
^ Абе идиот смотан ти изобщо четеш ли? Айде да не минаваме на теорията на вероятностите да не излезе от нея накрая, че има вероятност да ме видиш и да умреш!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Кой ще и откаже бе, чехъл? Казах, че не пускам темата с тази цел... Но ти си тъп, трябва да ти го поясня ... И пак ще ти кажа... Не си добре дошъл в която и да е темаИзчезвай...
It's too late...
fear4o - Ти ли си гаджето й?
stupid0boy - Ясно е, че й правиш намеци.
На снимките нищо не виждам. На първата се е скрила зад мече на втората е с очила.
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Де да бях аз...Първоначално написано от Alex3nd
Само приятел съм й, но съм готов на всичко за нея!
Тя е показало достатъчно ясно, че няма да спи с никой освен с гаджето си, а и аз съм го подчертал достатъчно добре!
абе смешник като гледам с тези 1300 поста си много здрав,недеи са прави на много отворен щото такива задклавиатурни джедаи като тебе са ми ясниПървоначално написано от fear4o
![]()
Точно пред публика няма да и правя намеци... Мога да и ги направя лично ако искамПървоначално написано от Alex3nd
А и не това е целта ми... Тя ми е просто приятелка... Нищо не виждаш... Ами ако искаш да ти я постна гола, к'во ще кажеш... ПфФфФ
![]()
It's too late...
намеци правиш бе бастун искаш да свиеш гаджето на приятеля си това ни е ясно ама се опитваш и да се измъкнеш нагло![]()
Оффф добре ти понеже си най-великия психолог в света и можеш да определяш хората какви са дори и в интернет пространството!Първоначално написано от Arieca
Айде моля ти се само и ти не ми се прави на интересен, че откатко пиша в тоя форум много такива замлъкнаха!
Първоначално написано от stupid0boy
It's too late...
Проблем?Първоначално написано от BiGBaDWolF
It's too late...
Проблематичност?Първоначално написано от stupid0boy
ахахах форумния шампион Mike Tyson GJПървоначално написано от fear4o
![]()
![]()
![]()
Stupid0boy айде няма нужда да пускаш тези снимки!
Не братле не съм Майк Тайсън! Арнолд Шварценегер съм!
Айде стига си се дървил, че не искам да си развалям кефа с боклуци като теб!
Казах го иронично... Никога не бих ги пуснал на такива "ч@кидий" ...
И все пак... не ми се прави на умен... (тоа с очилата)
It's too late...
Баси тоя fear4o, кога направи 1300 мнения бе спамер? Оставете момичето не си струва да й се мназите пред цял форум.
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
абе еи обратен аз ли почнах да се заяждам с тебе или ти с мен ? удряи успокоителните и си лягаиПървоначално написано от fear4o
![]()
Няма да те съдя, хубаво е и аз да си припомням к'ви глупости съм писалаПървоначално написано от WeCouldBeTheSame
Хубав чат става тука иначе
![]()
Нещо не могат да те разделят, а?
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Аз само да предупредя да не си изпускаш нервите в тая насока!Първоначално написано от stupid0boy
ПС: Който има да каже нещо по темата да го направи! Който ще се заяжда или да не пише нищо или на лично, че много храна ще падне в темата!
Arieca шо не млъкнеш, във всяка тема сереше*аси...
Ти не ми давай на мене наклон .. Нали ? Интернет нинджа трай си там и не се заяждай да не те боли косата..Първоначално написано от stupid0boy
ОМГ много сте заблудени е селяци... Цялата работа беше, че някоИ хора се мислят за устроумни... Никой не и се мазни... Имам достатъчно време да и се мазня и без публика... Така, че...Първоначално написано от Alex3nd
It's too late...
Внимавай, да не си търсиш стъкълцата по подаПървоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
It's too late...