- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- WeCouldBeTheSame :oops:
просто добавям по нещо навсякаде като те дразня не чети темитеПървоначално написано от Reaper93
![]()
Е да добре да знаеш, че аз съм почнал да се заяждам!Първоначално написано от Arieca
Аз започнах да псувам!
Айде сложи си очилата и прочети добре какво съм написал преди да продължаваш с тъпите си коментари!
ПС: Алексенд от 1-2 седмици кисна в кофата... !
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Проблема е, че дразниш цял форум... Така, че ти трябва да спреш да ПИШЕШ в темитеПървоначално написано от Arieca
![]()
It's too late...
принуди ме да спра да пиша по темитеПървоначално написано от stupid0boy
![]()
Пфф ще продължи така още малко и ще пиша едно лично на мачока, за да го уредя с IP ban и ще се приключи!
4 Изречения нито една свестна дума куп грешки. Никой не Й пак си бягал от часовете по български. Селяци? Брей, че си остроумен сам ли го измисли? ОМГ - няма такава дума поне на български. Виждаш ли, че ,,селяците'' от София са много по умни от теб?Първоначално написано от stupid0boy
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
IP BANПървоначално написано от fear4o
давай да видиме,нека предположим че съм с рутер
![]()
Защо не си теглиш коршума? Учил съм български език само 4 години... От 1-ви до 4-ти клас... И си пиша много добре... Госпожата ми по български език и литература си остана доста доволна и до днес от мен... Ако искаш да ти докажа колко мога да пиша на български ... Ще влезним в раздел Лично Творчество и ще ти докажа кой какво може... Сега, че си 'селял' софиянец - си естествено... ОМГ е английско съкръщение.. Научи някой друг език, а? ...Първоначално написано от Alex3nd
It's too late...
Рутер или модем, нещо не моа да ти схвана мисълта? хахаПървоначално написано от Arieca
Ти като лапетата, банват ги в цс, рес на модема и смяна на ип...no0b
Абе не те знам къв си нз що си,искам те питам нешо - осъзнаваш ли кви глупости прайш ? Това че ти се ебе не означава, че треа да налиташ на други бе палячо. Когато ше идваш до БГ искам се запознаем лично да те науча как да сваляш момичета ако ест. можеш
И плс някой да премахне темата ако обича - навлизане в лично простарнство
Виждам, че е английско, но се пише на латиница нали така? Спирам с заяждането. Лека вечер.
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
А нали се сещаш тъпако, че рутера също си има IP ! И това IP се проследява от сървъра! Толкова си тъп, че направо няма класация достойна за теб!Първоначално написано от Arieca
Reaper93 той така и не схвана ти какво имаш в предвид!
Много клавиетурни бойци тука бе![]()
![]()
П.П. Някой да заключи темата ,защото мега много простотия се излива тук....![]()
--------------------------------------------------------
Не само простотий... нахлуват в личното пространство на хората. Относно тоя който е направил темата искам лично да го вида![]()
ти нали спря да се заяждаш уш СКУМРИОПървоначално написано от fear4o
![]()
Случва се!
ПС: до оня боклук дето си мисли, че има познания по Информатика!
Айде дефинирай ми хакер да те видя бе смешен!
тоя иска да мине гаджетоти братле и аз да съм ще го изселя,ама иначе вика не се мъчел да я ебе ахахаПървоначално написано от superradi
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от superradi
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Първоначално написано от Arieca
![]()
![]()
Искал съм да мина гаджето му
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Извинявай моля те не ме бии посеркоПървоначално написано от stupid0boy
![]()
Алелелее ти колко си ТЪП направо думи нямам!Първоначално написано от Arieca
Ти изобщо четеш ли кой какво е написал бе палячо?
^ BiGBaDWolF Скрий си зъбките, моля те![]()
It's too late...