- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- WeCouldBeTheSame :oops:
то тоя се опитва да сваля гаджето ми, ама знам че ще се върне в БГ лятото и ще се срещна с него
Успех : )Първоначално написано от superradi
It's too late...
Много си тъп бе сашее...Първоначално написано от stupid0boy
доидохме си на думата покажи му на копелетоПървоначално написано от superradi
![]()
Скрий ги, че ще трябва да ходя да ми баят...Първоначално написано от BiGBaDWolF
It's too late...
Ти къф си плешив циганин с чедър побеснел негар изоглавен нема да те храним шото че ме баннат за такъф **** като тебе ...Първоначално написано от stupid0boy
Айдееее...децата по леглата![]()
--------------------------------------------------------
Оф божее то не е лесно човек да е тъп, а тука видях тъпотия, която ми стига за цял живот!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Повдига ми се само, като гледам аватара ти със зъбкитеПървоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
![]()
It's too late...
Да си снимам дедовия та да се усмихнешПървоначално написано от stupid0boy
![]()
Ако имаш все пак какво да снимаш... Ако е "красив" колкото зъбките ти... остави си изротщините за теб...
It's too late...
stupid0boy твоита е ясна опитваш се да отмъкнеш чyждо гадже също така да излезеш и герои в форумато бива да си нагъл ама чак такава наглост не бех виждал
![]()
А олигофренията се лее като изведро![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Да сменя ли снимката да не ви дразни сър Кретеняк ?Първоначално написано от stupid0boy
![]()
Мърльо, мога ти кажа, че се чуствам много гузно, че Радо е разбрал грешно "съдържанието" на тази тема... А колкото до теб... Ти що не ми направиш една свирчица и да се успокойш? Сийржия си, видях, че не можеш нищо да направиш и ся се "молиш" на Радо да ме бие... Ай сиктир е черен .Първоначално написано от Arieca
It's too late...
Боже какви индивиди има тук... направо се отчаях!
++ за BlueFace и олигофренията му!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Смени я... на ръба на самоубийство съм... Сър ЗъбльоПървоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
ахаха на кои му се присра като разбра че идват за негоПървоначално написано от stupid0boy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сменям я Мр. П*дал на поразияПървоначално написано от stupid0boy
![]()
1. Не ми се присра, а не обичам да създавам проблеми на влюбени..Първоначално написано от Arieca
2. И да идва и да не идва... все ми е тая... и да ям бой и да не ям.. нито ще е за първи нито за последен път...
3. Няма да може да ме открие ако реши...
Но въпреки всичко ти си голям мишок...
It's too late...
Благодаря, че е смени ЗъбльоПървоначално написано от BiGBaDWolF
, но пак си грозен
![]()
![]()
It's too late...
Нема нищо нали не сам загорел чикиджи* подмазвачПървоначално написано от stupid0boy
Ако желаете да кача снимката с майка ви
![]()
Как да ти кажа - не треа да пипаш къде не ти е работа![]()
ахахха как се измъкна тънко по терлички добре добре, и все пак защо си толкова сериозен ?Първоначално написано от stupid0boy
![]()