- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- WeCouldBeTheSame :oops:
Трагедия , трагедия ....Ако не ми беше толкова скучно нямаше дори да се занимавам да пиша в тази малоумна тема ...
Всеки нарежда другия ,а всъщност сте толкова еднакви и елементарни![]()
![]()
fear4o ,който до преди 10-15 минути ожесточено псуваше и сипеше простотия наляво и надясно ,сега ,разбираш ли, е отчаян от индивидите в темата ... Ситуацията е плачевна ....![]()
--------------------------------------------------------
Доста плачевна.....Първоначално написано от BlueFace
BiGBaDWolF Снимка с майка ми само в мечтите ти... отаян си...Зъбльо...
Arieca Не ти искам мнението... Не съм се измъкнал по терлички, просто не се боря за никой... Тя ми е само приятелка... Трудно ли е да го разберете или не попивате нещо?
superradi Не се боря за мацката ти... Исках мнения спрямо нея... Разбрал си ме грешно... И на теб ще ти го кажа, не искам се измъквам "по терлички", но не се боря за нея, сещаш ли се?
BlueFace Х (Горен десен ъгъл...)
It's too late...
Еми почнаха да ми подминават храната, а и не ми е в характера да псувам дълго време!Първоначално написано от BlueFace
Ако ти е скучно винаги може да дойдеш в Кофата!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
аре бе верно ли ??? много ясно че така ще кажеш не ни мисли за вчерашниПървоначално написано от stupid0boy
![]()
Майка ти е грозна и само тя ти е навита ...Първоначално написано от stupid0boy
Arieca Боли ме кура, к'во ще кажеш точно ТИ...
BiGBaDWolF Майка ми си е много красива за възрастта си и не мисля, че имаш възможноста и на снимка да я видиш... Ходи си набий една злобарска и си избърши зайсите![]()
It's too late...
То не стига, че никой не ебава да помисли за кво става дума(да не говорим за предишни постове в стари теми) ами и се обвиняват тук!
Ахахаха забавно ми е с тебеПървоначално написано от stupid0boy
Малоумник прокуден от училище за бавно развиващи се заради неприлично поведение
BiGBaDWolF ,stupid0boy , Arieca дечица ,дечица ...срам и позор ако сте на повече от 13-14![]()
абе просто не беше удачно. За какво искаш мнения ? да почнем да пускаме теми за всеки потребители ?
Не аз сам на 9 и половинаПървоначално написано от BlueFace
![]()
Мислех да се изнеса от темата много отдавна, но ще започнат да скимтят, че съм се изнесъл по терлички...Първоначално написано от BlueFace
It's too late...
Усещам и ,че си забавен ....Първоначално написано от BiGBaDWolF
П.П. stupid0boy положението е много зле щом ти пука кфо мислят някакви непознати от тийн форум![]()
Абе ти се ебаваш ама накрая верно ще го направят!Първоначално написано от superradi
ПС: Ако решите да се правите на идиоти и последвате тоя пример, и пуснете тема за мен ще ви прехраня!
Смей се тогаваПървоначално написано от BlueFace
![]()
Първоначално написано от superradi
![]()
Нямах к'во да прая... а се забърках в интриги... Ще се изнасям след малко, но като гледам, че някой хора обичат сийрите - реших да не се "изнасям по терлички", защото се мислят за мъжкари и могат ме затапят...
It's too late...
Осъзнах, но късноПървоначално написано от BlueFace
![]()
Просто не усетих, че мога да създам проблеми на Ева..
It's too late...
ти си си затапен бе кукундел чезваи от тукаПървоначално написано от stupid0boy
![]()
Виждаш ли?![]()
![]()
It's too late...
Първоначално написано от WeCouldBeTheSame
![]()
а У горкара Иева ще останеш на сухо моИ :PПървоначално написано от stupid0boy
Споко, време ти е да хапнеш БАНан давай мойто момче продължавай.Първоначално написано от fear4o
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Едва ли ще остана на сухо![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...