.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Едва ли ще разберете

В момента седя и искам да се метна от някъде,да ме няма,тази мисъл е доста често в главата ми.Знам че винаги има трудни моменти,но при мен са постоянно не помня да съм имала хубав ден,и съм с много слаба психика,много ми е трудно,просто искам да ме няма...защо е толкова гаден живота?защо за 1 хубав момент ще последват 100 лоши?защо винаги страдам?Всички казват няма смисъл това са глупости сичко ще мине,да ама не минава...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Писна ми от хора като теб. Вместо да се жалваш седни и си оправи живота. Хубавите неща стават като си упорит и се бориш. Не идват от нищото.

Поработи над психиката си. Лошите неща са част от живота на всички. Не си уникална. Ако те мързи и не ти се занимава с нещо толкова тъпо като "порастване" знаеш къде е прозореца...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

прекалено си се депресирала, погледни от добрата страна на нещата. сигурно ще напишеш, че няма такава, обаче винаги има. намери нещо, в което си добра и се занимавай главно с него - така ще си прекарваш приятно времето, ще имаш занимание, което да те отделя от 'гадния' живот и когато започнеш да се чувстваш добре другите също ще го усетят и ще ти потръгне във всичко. важното е да имаш воля да го направиш, а не да седиш у вас и да се самосъжаляваш по цял ден.

Не излизаш от тва положение защото не полагаш усилия да се оправиш!
    А нали се сещаш, че няма кой да ти помогне! Оправяй се!
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен
    Град
    <3
    Защото си гаден песимист.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мързел, липса на инициятива, затормозяване на останалите членове от обществото.

Заключение:Не ни помагаш особено. Отиди да научиш "Аз съм българче". След 10 мин да го рецитираш. Дано това не те кара да се чувстваш тъжна.

Цитирай Първоначално написано от Wits
    Мързел, липса на инициятива, затормозяване на останалите членове от обществото.

Заключение:Не ни помагаш особено. Отиди да научиш "Аз съм българче". След 10 мин да го рецитираш. Дано това не те кара да се чувстваш тъжна.
    Ооо, прасенце . Ти си във форума :*

Напълно те разбирам ! В момента съм в същата ситуация.Когато ми се случи нещо хубаво следват няколко лоши.Не знам защо става така , не съм лош човек , но явно тва е живота.Все пак трябва да се опиташ да направиш нещо с живота си.Както казаха няма кой да ти помогне.А има ли нещо общо с момче?

вие вместо да помагате на хората правите обратното....

да има общо с момче,ама не е само това...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Само ти можеш да си помогнеш Ние просто ти помагаме да си проумееш грешките (всеки го прави по свой начин) ,но от теб зависи дали ще се промениш

--------------------------------------------------------

Ама вие какво искате да ви кажем? УУ, ужас, милото дете>
    Съжаление ли искате? Или пък възхищение, че сте преживяли толкова много ?
    Каваме ви правилното - седнете си на задника и УЧЕТЕ, занимавайте се с нещо ПОЛЕЗНО. Това е истината. Това е решението.
    Ако на вас не ви харесва и не искате да го приемете, то ще бъдете елиминирани от майката природа. Тя не търпи такива изцепки.

Цитирай Първоначално написано от allaballaaaa
    вие вместо да помагате на хората правите обратното....
    Цитирам дословно:Здравейте, надявам се да получа нормални отговори, а не някакви хейтърски!!

Съжалявам, ние сме хейтърско племе. Трябва да го преживееш все някак.

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    София,Кюстендил :)
    защо за 1 хубав момент ще последват 100 лоши
    -не преувеличаваш ли малко,я седни и се огледай,прекалено си се депресирала и не забелязваш явно малките хубави моменти,които животът ни предоставя.
    Мисля,че ако захванеш някакво хоби,ще се поувстваш по-добре-рисувай,пей,танцувай,пиши... все нещо ти се отдава,медитирай от време на време,може и да ти помогне
    Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...

Живота е такъв какъвто го виждаш ! Поразмишлявай над това .
    който търси - намира . ^^

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Я пак ми кажете... защо темата е в този раздел?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Я пак ми кажете... защо темата е в този раздел?

Щото авторката е самовлюбена и си мисли, че нейния живот е най- трагичен и че само тя има проблеми! Да, ама не! То със седене, самосъжаление и оплакване не стават нещата!

Към авторката- айде, сега ми докажи, че не съм права и направи нещо по въпроса!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Оф,я се вземете в ръце
    Брях,брях

anonymous708973
    Guest
    Родители имаш ли? Покрив над главата имаш ли? Храна имаш ли?
    Ето ти три причини да си по-щастлива от много хора на света!

Животът е такъв, какъвто си го направиш. Ако се депресираш, че си дебела, отслабни. Ако се депресираш, че си без приятели, намери си - тръгни на курс, спорт или нещо подобно...

Всеки проблем има решение, понякога даже повече от едно.

Супер фен
    Град
    София
    Ако питаш мен - наистина, стига си се самосъжалявала! Това, което каза PinkPan7her е самата истина! Много от децата са сирачета, оставени в някой дом! А ти си имаш дом, семейство и храна! На това ли му казваш "лошо"!? Наистина не те рзбирам, какво повече искаш от живота! Пък и ти донякъде сама си отоговри на въпроса - "...имам слаба психика..."! Еми направи нещо по въпроса, устрой си живота така, че да ти е приятно да живееш! А пък това, което казваш - струва ми се малко пресилено! Всеки си има лоши и хубави дни, различно настроение и причина за това! Стига си се оплаквала ами по-добре си оправи живота, живей, за да живееш!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

[quote="AniBG"]Ако питаш мен - наистина, стига си се самосъжалявала! Това, което каза PinkPan7her е самата истина! Много от децата са сирачета, оставени в някой дом! А ти си имаш дом, семейство и храна! На това ли му казваш "лошо"!? Наистина не те рзбирам, какво повече искаш от живота! Пък и ти донякъде сама си отоговри на въпроса - "...имам слаба психика..."! Еми направи нещо по въпроса, устрой си живота така, че да ти е приятно да живееш! А пък това, което казваш - струва ми се малко пресилено! Всеки си има лоши и хубави дни, различно настроение и причина за това! Стига си се оплаквала ами по-добре си оправи живота, живей, за да живееш! [/quoteт

+1 И ако са толкова зле работите,посъветвай се с психолог или психиатър,те ще ти помогнат,ако не можеш да споделяш с родителите или нямаш достатъчно добри приятели за да споделиш на тях!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Първи вариант - решаване на проблема: Прави това, което искаш. Това е най-лесния начин да се чувстваш щастрива.
    Втори вариант - оставяш проблема: Може и от самосебе си да се оправи, ама не ми се вярва.
    Трети вариант - бягаш от проблема: Когато ти дойде да се самоубиеш, го направи.

Не съм хейтър, напротив - смятам се за железен оптимист. Знам, че не е лесно да се научиш да живееш щастливо и като цяло не е лесно да правиш това, което ти се иска, но при теб е време да стане. Ако ти не искаш да си помогнеш, няма да допуснеш и другите да ти помогнат. Щастието е абстрактно. Можеш да бъдеш щастлива, дори само заради небето с красивите облаци, стига да искаш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Само едно ще кажа недей да правиш нищо глупаво... Имах един приятел, който след като едно момиче по което беше хлътнал доста го заряза, той почна да мисли по този начин и се метна от балкова и почина...
    Искам да кажа недей да мислиш така, в такива моменти човек забравя че има приятели, тогава започваш да мислиш само за лошото, за тези които те мачкат и ти се подиграват... Помисли за приятелите си, със СИГУРНОСТ има хора които те разбират но не ги виждаш... Казвам го защото го знам, аз бях този който разбираше моят приятел и исках да поговорим на следващия ден да го испокоя но не ми се отдаде възможност...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Защото си гаден песимист.
    Tочно така. Почни да мислиш оптимистично и ще видиш,че животът ти ще потръгне в друга насока.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си