- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелите му.
Немога и немога да се разбирам с приятелите на момчето , което харесвам.. с което се харесваме по - скоро и може да се каже, че ходим НО немоа се понасям с приятелите му.. досега съм нямала такъв проблем , все съм се разбирала с всички.. Реших да се помъча да съм по-мила поне с най-добрите му приятели , че ако трябва да е с всички мога да се самоубия.. и така старая се с тия 2 индивида от неговия клас , ама лошото е че сме от едно училище и само като ги видя ми призлява.. с единия се мразим от предучилищната , просто различни интереси и всичкото му там останало, а др. ме харесваше бая време и е нормално да ме мрази.. Кажете ми как да се разбирам с тия , а наистина си харесвам момчето.. квото и да е те са добри приятели се ше се влияе от тяхното мнение .. вчера примерно се събирахме всички в началото добре , ама то после намеци ли не бяха , сарказмите на единия че като ме почнат и аз не си мълча.. на приятеля му вече му е писнало от наще караници 100 про и мисля да се отказвам преди да е станало по - сериозно , защото ако тръгнем по - сериозно немога да го трая тва чесно. Помогнете някак квото и да е че ша ги гръмна всичките накрая![]()
![]()
Кажи му ,че като излиза с приятелите си ,не ти е приятно и няма да идваш. А искаш само двамата да излизате и точка. Ако те обича, ще го приеме...ако ,ли не ...чао.
Съгласна съм с mincheto.
Но все пак с какво толкова те дразнят тези негови приятели,че чак да не ги понасяш????![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Напълно съгласен съм с тебПървоначално написано от mincheto
Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф
Децка ти работа... Ако го обичаше а не само ''харесваш'' нямаше да се водиш от чуждото мнение и нямаше да слушаш никой ..
Имате различни интереси и затова се мразите?! БОЖЕ, аз колко човека трябва да мразя тогава!Я се дръж сериозно... опознай приятелите му и не очаквай да те харесат, ако вечно си наконтена и дърпаш приятеля си нанякъде(пример). Дръж като ПИЧ(ка). Купи им бира и ги остави да гледат мача. После ще те гледат с ЕЕЕЕЕЙ такива очи
![]()
правилноПървоначално написано от mincheto
![]()
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
Tова не е ли от части сякаш го кара да избира между нея и приятели си ?Първоначално написано от mincheto
Много е тъпо така.
Това, че не можеш да ги понасяш е повече внушение ми се струва. Няма да умреш, ако прекараш малко време И с тях. Не им обръщай внимание, след като те дразнят. Поговори с приятелят си за това и му обясни, че не ти е приятно в тяхната компания. След това двамата измислете някакъв компромисен вариант. Но наистина недей да го поставяш в ситуацията "мен или приятелите ти"..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()