какво мислите за този филм
моето мнение е че е велик и бих го гледал доста често (на скоро си бях на село и си го пуснах да го гледам и така ме плени че си го пуснах пак)
мн ме кефи щото има доста действия не е като другите филми последните 10 мин само екшан и това е във втората половина на филма има доста битки и падат глави режат крака мятат се копия да ти е кеф просто да го гледаш
ФИЛМА ГО БИВА
![]()
(не съм фен на ужасите !!!)
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
аре някой да напише някакво мнение![]()
Не е мой тип филм.Заспах докато го гледах![]()
Бомба със закъснител!
не че се заяждам или те обвинявам ама как може да заспиш на тоя ифлм е вярно има си и тъпи моменти ама якото преобладава![]()
Тоя филм е мноого мноого стар. Единственото, което помня е, че кръвта беше супер неестествена. ;]
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
щом филма е стар ти къф си той е 2006 сравнение с него ти трябва вече да си престарял![]()
![]()
![]()
и за крафта съм сългасен че беще доста тъмно червена но пък беше в изобилие![]()
epic
а саундтрака...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
оооо да и него го бива
Свалих си го и се каня да го гледам,дано е интересен.![]()
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.