- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хорацио спечели :grin:
Хорацио спечели![]()
Хехе![]()
![]()
Гледахте ли Добре дошъл в България.Попринцип не гледам реалитита,щото само драми развиват,но това ми беше приятно.С чужденците и техните истории <33
Кой искахте да спечели?А доволни ли сте,че спечели Хорацио(Той каза,че предпочита да му казваме Хорацио,а не Орацио(както аз му казвах преди))?
Аз от самото начало исках да е той.Много приятен,позитиве и интересен човек.И доста забавен.Харесва ми как говориСлави малко повече се базика със него,но той си е такъв със всички
![]()
Този човек ми стана направо идол.Историите му,начинат му на мислене,желанията му.Невероятен човек.Сигурно един на 10 милиона (:
Темата няма особенно голям смисъл,но съм решила тази вечер да не си лягам,така че![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Радвам се, 4е спе4ели - беше ,доста смешен![]()
а на мен ли4но другите ми бяха ску4ни ... Аз бях за него, Андрю и Линдзи![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
като прочетох Хорацио, се сетих първо за тва
Аз пък него си го знам като Хурейшо..![]()
![]()
Първоначално написано от eliyiy
и аз, ама... Хорацио, Хорейшо... все таяпак се сещам за YEEEEAAAAH!
Хорацио еее Гонзалес еее![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ааа и ХореушутуПървоначално написано от Tempest
![]()
Аз и на него съм му фенка![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
На мен ми беше супер интересно цялото предаване(а поприцип Шоуто на Слави го избягвам ;д) и всичките бяха няк'ви супер сладури.Но като цяло най-много харесвах Анджела Родел и Андрю Ричардс.Е,не съжелявам,че Хорацио спечели,но не мисля,че тази къща му е чак толкова нужна..Е,разбира се,най-голямата награда е самото участие,но все пак.. Хорацио няма да остане цял живот в България.Както казаха-той си е гражданин на света и ще обиколи много,много държави.
http://vbox7.com/play:5e3d41d3 - поздрав с песента.![]()
Боже колко се хилих на товаПървоначално написано от Colouring
![]()
![]()
И аз попринцип Славито не го гледам.Постоянно се дразни с хората,като хейтърите е малкоОбаче това беше интересно.Мама искаше да спечели Анджела.Сутринта като й казах,че не е спечелиала тя се ядоса
![]()
И аз се сетих първо за негоПървоначално написано от Tempest
![]()
Мене ми звучи, като фелацио..ениуей..![]()
Аз бях за Линдзи.