.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Какво става ?

Ще се побъркам от тая една седмица в която не сме заедно с приятеля ми ,родителите ми се побъркват (бях ги запознала) за всяко излизане трябва да обяснявам ,да не съм ходила на ноща дискотека ,била съм праила курвенски номера само защото излизам с приятели и нямам връзка с момче какво да направя ,че интереса му вече го няма към мен само защото трябва да замине и е по лесно сега да се разделим.На 19 години съм и никога до сега не са ми държали сметка къде ходя ,кога ще се прибера и т,н Сякаш с всеки ходя и само са чукам.На мен колкото ми е гадно ми те наливат още масло в огъня.Колко пъти да им казвам ,че няма момче друго момче в живота.Това не е нормално.
    sleda ot lubovta

Град
    Петрич
    ъъ.. искаш да кажеш, че:

да не съм ходила на ноща дискотека ,била съм праила курвенски номера само защото излизам с приятели и нямам връзка с момче

това са ти казаи родителите ти?!

Цитирай Първоначално написано от Jimmy412
    ъъ.. искаш да кажеш, че:

да не съм ходила на ноща дискотека ,била съм праила курвенски номера само защото излизам с приятели и нямам връзка с момче

това са ти казаи родителите ти?!
    да дословно казано,незнам вече какво да правя ,до края на живота си трябва да стоя сама и явно аз съм виновна ,че сме се разделили
    sleda ot lubovta

Град
    Петрич
    не ти завиждам..

не ти завиждам..
    ми нормално като няма на какво ,при следващо такова изказване си сабирам дрешките и са махам при някой приятел-ка и няма да ме видят повече
    sleda ot lubovta

Гадно...Живота ти все ще се нареди както трябва,не се отчайвай,не се предавай.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Жалко все още те мислят за малкото им момиче,а не виждат,че си пораснала...
    ОДИН!!!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    не ти завиждам..
    ми нормално като няма на какво ,при следващо такова изказване си сабирам дрешките и са махам при някой приятел-ка и няма да ме видят повече
    Е, чак пък да "избягаш"...
    И наистина не ти завиждам... Даже ми е малко странно, родителите на 19 годишно момиче да не го пускат да излиза!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Град
    in the reality : )
    Не мога да разбера какво ти се месят ваще. Значи те нямат нищо против да имаш приятел, но когато сте се разделили вече не може да излизаш, не може да се занимаваш с други момчета, нищо не можеш да правиш и проявяват някаква тъпа мнителност. Ето затова смятам, че от една страна е много ама много глупаво да запознаваш родителите си с гаджетата си и изобщо да им казваш за връзките си, защото някой ден ще стигнеш до това дередже. Или няма да харесват приятеля ти, или толкова ще го харесат, че после не можеш да се отървеш от него.
    Няма смисъл да бягаш и да се ядосваш. На 19 години си все пак. Не им обръщай внимание. Излизай си когато си поискаш и с който си поискаш. Не им се връзвай на простотиите.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Смятай щом родителите ти и те са почнали да споменават тази така "хубава" дума ...
    А и спри да пускаш все нови теми!!!
    Имаш си тема - изливай си душата в нея!

Между другото вашите може да са ти прочели оня пост,че вече ще използваш мъжете само за бижута,дискотеки,парфюми и т.н. (не помня к'во точно беше)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Смятай щом родителите ти и те са почнали да споменават тази така "хубава" дума ...

Между другото вашите може да са ти прочели оня пост,че вече ще използваш мъжете само за бижута,дискотеки,парфюми и т.н. (не помня к'во точно беше)
    Тази тема не съм я чела. Значи историята си има и друга страна.

Dr3amy

ти си на 19?! хух..
    Имало едно време..

Град
    Цитирай Първоначално написано от loliii

Тази тема не съм я чела. Значи историята си има и друга страна.
    Всъщност са още 2 теми
    А иначе щях да ти пратя линк,но видях,че си я намерила Само забележи един от последните ми цитати в нея ... К'ви ги дрънка авторката ... Ужас!!!

Град
    ^^ ... Каза момичето,което в интервал от 2-3 коментара мина през "обичам го,не мога да живея без него,ще умра без него";"искам да си го върна за да скъсам аз с него";"майната му,вече ще се държа като к*рва и ще използвам мъжете" (нищо,че реално погледнато мъжете ще те използват) ...
    Мамата си трака

Dr3amy

Това е само моя мисъл и изощо не е ясно дали някога бих била такава ,а за родителите изощо не сядат на компютара ,за да са вържат на такива глупости
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Не мога да разбера какво ти се месят ваще. Значи те нямат нищо против да имаш приятел, но когато сте се разделили вече не може да излизаш, не може да се занимаваш с други момчета, нищо не можеш да правиш и проявяват някаква тъпа мнителност. Ето затова смятам, че от една страна е много ама много глупаво да запознаваш родителите си с гаджетата си и изобщо да им казваш за връзките си, защото някой ден ще стигнеш до това дередже. Или няма да харесват приятеля ти, или толкова ще го харесат, че после не можеш да се отървеш от него.
    Няма смисъл да бягаш и да се ядосваш. На 19 години си все пак. Не им обръщай внимание. Излизай си когато си поискаш и с който си поискаш. Не им се връзвай на простотиите.
    да така си е това е най-тъпото нещо да запознаеш приятеля си с родителите ,разбрахго ама прикалено късно ,до толкова го бяха харесали,че сега незнам какво се случва
    sleda ot lubovta

Град
    И аз моите два пъти ги запознавах с момче ... С първия бяхме заедно 2 години и даже родата ми от Габрово знаеше всичко за него с подробности Да не говорим,че майка ми май го обичаше повече и й беше по-гадно като скъсахме
    Точно за това съм им казала,че ще ги запозная с момче преди или по време на сватбата
    За сегашния ми знаят всичко,но не го познават и ще се запознаят само ако се наложи татко да пише препоръки за него,когато кандидатства в полицията в Сс

Опс,малко се отклоних ама ... Мисълта ми беше,че всички родители са такива,макар при теб да е нещо ужасно,защото си на 19,а те ти държат подобна сметка

И аз моите два пъти ги запознавах с момче ... С първия бяхме заедно 2 години и даже родата ми от Габрово знаеше всичко за него с подробности Да не говорим,че майка ми май го обичаше повече и й беше по-гадно като скъсахме
    Точно за това съм им казала,че ще ги запозная с момче преди или по време на сватбата
    За сегашния ми знаят всичко,но не го познават и ще се запознаят само ако се наложи татко да пише препоръки за него,когато кандидатства в полицията в Сс

Опс,малко се отклоних ама ... Мисълта ми беше,че всички родители са такива,макар при теб да е нещо ужасно,защото си на 19,а те ти държат подобна сметка
    ми да при мен напоследак всичко е ужасно и накрая незнам до кога ще издържа така
    sleda ot lubovta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си