Някой може ли да ми напише името Тодор на арабски?Или още по-добре на старолатински или старобългарски.
сега или веднага?!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Къв ти е проблема?Първоначално написано от SunSmile
wut?Първоначално написано от lapinata
СТАРОЛАТИНСКИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
А НА НОВОЛАТИНСКИ НЕ ЩЕШ ЛИ ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХААХ![]()
и впрочем още нещо. Как искаш да ти напишем името Тодор на старобългарски, когато в старобългарския са познати едва няколко имена, а тодор е гръцко име, което не е било популярно тук![]()
![]()
ей смешкааа![]()
![]()
disintegration will follow
I've never felt a pain in life so hollow
I've given up
I'm letting go
I'm so scared, of what will follow
letting go of everything I used to know
Може да е момиче и да иска да татуира името на гаджето си ?![]()
![]()
.!.
Teodor - ето, на латински.
Първоначално написано от HarleyFlanagan
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
الأبله
ето на арабски
Първоначално написано от go71n
ЛЕЛЛЕ МАЙЧИЦЕ!!!
@@@!!!@@@@@$$№@!@@№№@$
I've given up
I'm letting go
Не името е на любим човек(роднина),който скоро почина и беше много скъп за мене.Не съм някой тъп пубер дето ще си татуира имена на кифли,дори името на жена ми(ако някога имам) не бих си татуирал.Единствено можеби името или портрет на децата ми.Първоначално написано от woshata
Тва е мерси на всички за отговорите.
Сега мисля, че всички плюнки, писали по-горе, трябва да се извинят
мисля,че не е добра идея да татуираш името на мъртъв човекПървоначално написано от lapinata
преди време бях решил да си татуирам името на баща ми ( и той е покойник ) на гърба над главата на ангел, абе нещо като татуса на бекъм с името на сина му... обаче майка ми ме разубеди. по добре го остави човека да си почива в мир. :]
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Да си татуираш портрет на децата ?!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защо не... ест ако имам деца де,защото нищо не се знае.Примерно бих си татуирал лика на детето ми точно над сърцето.Първоначално написано от LadyDi
П.П. Нека не се извиняват... вече всички се подиграват за какво ли не и взимат всички на майтап.Техен проблем... то сичко един ден се връща.
Относно това дали е хубаво да си татуираш името на покойник незнам.
^ сигурно 'щото няма да ти го татуира Базил:Д
Трябва ти много добър художник, за да си татуираш лика на някого. В противен случай, може да се окажеш с много неприятна карикатура точно над сърцето.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз не се смея на малоумните и селски изцепки - то си е до човек, нека сам да си преценява, не е моя работа аз да съдя.
Аз обаче се хиля като идиот на втрещяващата некомпетентност.
1. Старолатински. УОТ ДЪ ФАК !?!?? Какво е старолатински ? А новолатински ??? ХАХАХХАХАХА !
2. Предложенията за превод на име ! / и то гръцко /
3. Начина, по-който се търси информация по въпроса.
I've given up
I'm letting go
Понеже ми писна да ме питате за тоя старолатински ето:Първоначално написано от SilentGrey
"То си е вярно, че латинският език е староиталиански, а днешният италиански е новолатински, но все пак старият език се е наричал тогава латински, а новият език сега се нарича италиански."
Демек,че новолатински може да се тълкува като днешен италиански,а старолатински като обикновен латински.
Потърсете малко и тогава се смейте.
Относно татуировчика нямам никакви проблеми.Правил ми е не 1 татуирвока и знам за какво става въпрос.Виждал съм лик на жена правен от него и вярвай ми,че е 1 към 1 с оригинала,но това сега не е от толкова голямо значение.Първоначално написано от LadyDi
Половин час се чудих, какво да напиша. Още час търсих в нета за подходяща емотиконка...Първоначално написано от lapinata
ПРЕДАВАМ СЕ!
EPIC WIN за масовата поп-култура!
Grumpy old madman
намерих една сентенция на СТАРОЛАТИНСКИ, която перфектно описва ситуацията:
O sancta simplicitas!
![]()
Grumpy old madman
Защо все на мен ми се падат такива олигофрени ??
I've given up
I'm letting go