.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Татус

о, аз разбирам старолатински значи

а на старостаролатински как ли би звучало?

Цитирай Първоначално написано от earthquaker
    о, аз разбирам старолатински значи

а на старостаролатински как ли би звучало?
    Доста смислени мнения пускате... то си личи,че явно доста от вас нямат личен живот.

Град
    a melancholy town where we never smile
    А на нас ни стана ясно, че си по-тъп и от чехъл, така че направи една добра услуга на себе си и на околните и напусни
    disintegration will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    I've given up
    I'm letting go
    I'm so scared, of what will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    letting go of everything I used to know

Замести си от тази картинка
    http://100jan.hit.bg/azbuka.jpg

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Замести си от тази картинка
    http://100jan.hit.bg/azbuka.jpg
    Мерси колега.
    П.П. що ти не напуснеш кат ти преча?Дърпай...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Намерил си на кого да казваш да напусне темата. SilentGrey поне ти обясни на какво сме смеят всички и защо темата ти е абсурдна. Вместо да си благодарен, ти пак продължаваш с глупостите.

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Намерил си на кого да казваш да напусне темата. SilentGrey поне ти обясни на какво сме смеят всички и защо темата ти е абсурдна. Вместо да си благодарен, ти пак продължаваш с глупостите.
    Мойте уважения, но да наречеш някого Тъп не е най-добрият начин да 'отвориш очите' на някого. Ти би ли бил/а благодарен/а ако някой ти каже, че си "Тъп като чехъл"?
    Мисля, че хора, които не могат да помогнат, не би трябвало да пишат в подобни теми...ама нали всеки гледа броя на мненията.

За латинския, авторът е прав. Преди време, а на някои места и сега, италиянският е бил наричан "новият латински".

До автора.
    Бих могъл да ти препоръчам студио, но щом си имаш изпитан човек е по-добре. За превода те съветвам да не търсиш по форуми, най-малкото ще трябва да провериш достоверноста на превода за да не свършиш с някоя глупост на тялото си.
    Потърси някой, който знае езика или може да те свърже с такъв човек.

Може да пробваш и с иврит. Според мен ще стои по-добре от латинския.
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Добре, превод е наистина неточен израз, но не пречи да се напише с чужди букви.

Някой хора не приемат обидите като теб. Представи си, има и различни.. И авторът каза някой глупости ама и другите в темата не останаха назад с поведение..

Смисъла не знам какъв е, знам, че за татуировки на някои езици има поверия. Но това авторът си го решава и избира..
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Фен Аватара на Hercule
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Цитирай Първоначално написано от Hercule
    Сега мисля, че всички плюнки, писали по-горе, трябва да се извинят

А може ли да не се извиняваме, защото продължава да е тъпо да искаш да напишеш нечие име на старолатински...

И по-полека с пръските..
    Стават грешки понякога, нали?

По-полека с пръските, когато и другите внимават какво говорят

А и си е редактирал мнението

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Еммм, гледам, че са отговорили вместо мен. И да бих предпочела да ми кажат, особено ако пък не осъзнавам къде греша и по-добре това да стане тук отколкото да продължа навън пред неподходящите хора. Много станахме чувствителни.

Няма значение... мерси на всички,които отговориха на въпроса ми.На другите - вие сте всезнаещи и мноооого умни.Айде със здраве.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си