.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Това стрии ли са?

Значи имам едни тънки жълти линиики около ханша отстрани, не са много. Обаче това стрии ли са? Защото аз съм чела само за розови и бели и това не знам въобще какво е. Имам чувството, че сякаш са намалели, но може и да си въобразявам.

И тата и така питам, може ли да ми кажете някой крем, които сте сигурни, че помага, а не, че мислите, че е хубав и т.н. Пак казвам стриите, ако са такива, не са много.

А те махат ли се със спор? Защото аз си спортувам, та може и от това да са намалели Знам ли.

стрии са..могат да варират от жълтеникави до към червени...не могат да се премахнат напълно,получават се мисля от рязко отслабване...пий повече вода и се мажи след баня с утайка от кафе,помага сравнително,и след баня се мажи с някакво лосионче против стрии и целулит,само че не мога да ти помогна в избора.

Никой ли не знае за крем?

Супер фен
    Ако си си хубава няма кой да те оставя заради някакви стрииии ...

Цитирай Първоначално написано от juveteam
    И какво от това? Аз да не го правя, за да се харесам на някой?
    Ох моля ви кажете от какво се получават тея стрии и как да ги махна? Мислих, че са се махнала, ама днес забелязах ан друго място.

Предоръчайте ми нещо, няма значение цената, поне ако не ги премахва да гизаличава?

И като са жълти може ли да се махнат?

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Ако са още "пресни" пробвай с чиста мас. Много гадно мирише, но ако искаш да ги махнеш ще потърпиш. Ако не - пробвай крема проти стрии на Мамма Донна.

Цитирай Първоначално написано от shakira96
    Ако са още "пресни" пробвай с чиста мас. Много гадно мирише, но ако искаш да ги махнеш ще потърпиш. Ако не - пробвай крема проти стрии на Мамма Донна.
    Този крем хубав ли е?
    А какво ще рече пресни-скоро да са се появили ли? Зашото нали казах, преди имах съвсем малко и даве си мислих, че са апочнали да се заличават, но сега видях още на светлина. Може и другите просто да не са си личели много.
    И в крайна сметка като са жълти махат ли се?

Моля ви, предложете ми креможе, които знаете, че са хубави, трбва да си взема нещо.

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    Цитирай Първоначално написано от shakira96
    Този крем хубав ли е?
    А какво ще рече пресни-скоро да са се появили ли? Зашото нали казах, преди имах съвсем малко и даве си мислих, че са апочнали да се заличават, но сега видях още на светлина. Може и другите просто да не са си личели много.
    И в крайна сметка като са жълти махат ли се?

Моля ви, предложете ми креможе, които знаете, че са хубави, трбва да си взема нещо.
    Ако стриите ти са бели, значи нищо не може да се направи. Иначе съм чувала само добри отзиви за този крем - няма нищо да загубиш, ако пробваш.

Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    Цитирай Първоначално написано от juveteam
    И какво от това? Аз да не го правя, за да се харесам на някой?
    Ох моля ви кажете от какво се получават тея стрии и как да ги махна? Мислих, че са се махнала, ама днес забелязах ан друго място.

Предоръчайте ми нещо, няма значение цената, поне ако не ги премахва да гизаличава?

И като са жълти може ли да се махнат?
    От какво се получават ли ? От бърз растеж.Всеки сериозен фитнес маниак ги има и аз преди ,като ходех на фитнес ми се получиха много стрии по гърба и гърдите.А също съм забелязал,че и тези,които обичат да си похапват получават също стрии.
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Стриите могат да се махнат само като са все още червени. Твоите вече са бели така че не виждам начин. Все пак може да пробваш кремове и масажи пък знае ли човек. Получават се при бърз растеж, рязко отлсабване или напълняване, твърде суха и нееластична кожа. Първите ми стрии се появиха като бях на 13 и то точно 2 къси, жълтеникави линийки на КОЛЯНОТО . Просто твърде бързо се бях издължила. Не се притеснявай повечето хора имат стрии някъде по тялото си. С времето избледняват супер много и почти не си личат (особено ако не са много дълбоки).

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Стриите могат да се махнат само като са все още червени. Твоите вече са бели така че не виждам начин. Все пак може да пробваш кремове и масажи пък знае ли човек. Получават се при бърз растеж, рязко отлсабване или напълняване, твърде суха и нееластична кожа. Първите ми стрии се появиха като бях на 13 и то точно 2 къси, жълтеникави линийки на КОЛЯНОТО . Просто твърде бързо се бях издължила. Не се притеснявай повечето хора имат стрии някъде по тялото си. С времето избледняват супер много и почти не си личат (особено ако не са много дълбоки).
    Честно казано, нито съм растяла на височина от кой знае колко време, нито съм напълнявала. Да, остлабнах, всъщшност никога не съм била дебела, но свалих само 3-4 кг и то не с някакви абсурдни диети, а постепенно и не бих казала бързо.
    Твоите, които бяха вълти, седят ли още?
    А и моите са вълти, не бели... Има ли шанс?

Град
    Германия
    Е мила ти ярко бели ли си ги представяш? Леко жълтеникави са си. То зависи и от това колко светла или тъмна ти е кожата. Моите си седят още. Понякога и 3-4кг са достатъчни особено ако кожата ти не еластична и не си се мазала с разни кремове. При някои бременни стрии по корема се получават още през третия-четвъртия месец когато корем почти не си личи просто защото кожата им е нееластична. Майка ми след 3 бременности няма нито една. До тип кожа си е.

Хах, ами честно казано наистина си мислех, че ще са някакви бели. Е, не чак снежнобели де.

А кожата ми е доста светла, което донякъде предполагам е плюс. Скоро четох в една от темите, че саве като хванеш тен на стриите си личали повече.

Град
    Германия
    Има нещо вярно че като почернееш си личат повече. но може би само в началото. Аз имам по гърдите (от поне 5-6 години) а почти не си личат вече въпреки че все съм с големи деколтета особено лятото . Казвам ти с времето избледняват много не се притеснявай .

Мерси много.
    А сега в крайна сметка да си взимам ли някакъв крем?
    Все пак още може да давате предложения за хубави кремови и всякакви мазила.

Супер фен Аватара на spopi
    Да вземи си поне до някъде помагат да може много да не се появят.

слънчица..белите стрий немогат да се махнат ! пробвах с какжо ли не ,ноо резултат .... НЯМА !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си