- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми от мама и тата,на 13 съм
Немога да понася родителите си...писна ми, затоворена съм всякаш в кафез..не ми дават да излизам, поради тъпата причина момчета..писна ми знаят че съм малка и не правя нищо нередно..но имам добри приятели момчето..накойто държа..а наще не ми дават да излзиам.ако ще бъда с момчета..Какво като затворничка ли трябва да бъда...какво лошо има да излизам навън с приятелите си от другия пол, разбирасе аз не съм единственото момиче което е с тях, немога ли да опозная мъжете....дайте ми съвет...?
"немога ли да опозная мъжете"![]()
![]()
![]()
Явно родителите ти са мъдри хора, които са осъзнали курванлъка, който е настъпил в днешно време сред малките пищови![]()
Първоначално написано от zero
Според мен , това което правят не е правилно . Може би ти нямат достатъчно доверие и си мислят , че ще направиш някоя глупост .
баш добре си постъпват... макар че изцяло да ти спрат излизането.. леко пресилено
иначе въпреки всеобщото схващане, след време ще разбереш, че са постъпили що-годе добре![]()
Лелеееее, ти си на цели 13 !!!!
Мога да ти кажа само едно: докато живееш под покрива на родителите си, ядеш храната, осигурена от тях и се обличаш с дрешки, купени от тях, ще спазваш техните правила.
Единственото, което можеш да направш е да говориш с тях и да ги помолиш да ти имат малко повече доверие.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Дам, едва ли си перфектната дъщеря, защото ако ти имаха доверие, нямаше да е така. Може би си правила глупости преди?
Иначе.. ако си убедена, че не правиш нищо нередно, винаги можеш да кажеш "Излизам с приятелки" и да излезеш с момчето, нали?
Явно родителите ти са мъдри хора, които са осъзнали курванлъка, който е настъпил в днешно време сред малките пищови![]()
Извинявай, за какви МЪЖЕ стана на въпрос ??
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Пубертет...![]()
така и така си стоиш у вас, я вземи малко учебника си по български език и го разгледай, па може и да почетеш малко от него...няма да ти убие мозъчните клетки, обещавам!
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
А дали са й го спрели изцяло е друг въпрос. Когато човек е разочарован, има склонност да преувеличаваПървоначално написано от Tempest
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Много добре казаноПървоначално написано от Eliii
![]()
Или тия на 20+,които много си обичкат милутуууу.............Първоначално написано от Eclipsercho
Авторке-на 13 сиКво ще им опознаваш на МЪЖЕТЕ? Да беше на 16-17...да се оплакваш,че не те пускат,ама на 13 като гледам на сестра ми приятелките с токчета и повече грим от мен..и постоянните спорове заради ''момчета'' и аз не бих те пускала много
![]()
Тъпо парче си.![]()
I'm inlove with a criminal...
Вие не ги знаете момчетата в 6ти клас...
пиячка оргии наркотици курви
мъже бе
madafaka
Първоначално написано от Bixel
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от Eliii
А от баба и дядА не ти ли писна?
Пишлеме, първо се научи да пишеш на правилен български и тогава ходи по "мъже"...
Съгласна съм с те б !Първоначално написано от Eliii
No Soul
Първоначално написано от Vanish
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()