- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вече не знам..
Реших и аз да споделя .. и така, ходя с едно момче от 4 месеца .. първо той се държеше много добре с мен, винаги ме подкрепяше. Изведнъж нещо се случи.. до скоро ми казваше колко много ме обича ( е да и още го казва) , но се държи студено с мен понякога .. всеки ден сме скарани и то по няколко пъти и винаги е за глупости. Вече започвам да се чудя дали ме обича, дали да съм още с него .. просто не знам какво да правя.
. Моля ви дайте ми съвет. Благодаря ви предварително !
![]()
Като се скарате той какво ти казва след това за да се сдобрите ? Ако само ти тичаш да му се извиняваш и молииш сигурно вече си му омръзнала
Майчицеее... найстина, не мислиш ли, че това с любовта е малко пресилено, при положение, че ходите от 4 месеца, и веча май само ти го "обичаш"!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
^ Защо пък да не я обича ?
Питай го него защо се държи така , той най-добре знае.
pochti .. ми извинявам се само когато аз съм виновна , иначе той
rakiQ .. всъщност историята е дълга той наистина ме обичаше като бяхме заедно първия път.. но аз скъсах с него тогава , за което съжелявам и сега той е много по-различен
едвали те обича мацко, по-скоро има чувства към теб ,но чак да те обича...![]()
ами аз съм го питала , но той казва , че имал някаква причина , но не била , че не иска да сме заедно.
Да не би да е, защото си го отрязала преди? Сега може би иска да ти отмъсти по свой си начин!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
не знам .. може и така да е
а може да иска като се отдръпне уж да те накара да го заискаш още повече и същевременно ти го връща за първия път хаха
може би .. и постояно си мисля дали да говорим и ако пак се скараме да скъсам с него..![]()
Кажи му го, ние не четем мислите на гаджетата ви..
Само с разговор се оправят тия неща !
Първоначално написано от Linns
+++!!!
п.п. Вие на колко сте?![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Оtcвирил те е, и си е хванал друга...Няма какво да се лъжем.
16
Това, че се карате не значи автоматично, че той не те обича. Има толкова двойки, които може всеки ден да се карат, но това не значи, че трябва веднага да се разделят. С приятеля ми споря и се карам всеки път, когато не сме на едно мнение, но това не значи, че не го обичам, дори напротив.
Щом ти е казал, че има причина да се държи така и че не иска да се разделяте. Тогава поговори с него и намери тази причина.
Ако след всеки път щом се скарате ти мислиш за раздяла, връзката ви няма да просъществува много дълго![]()
мерси за съвета
Понякога има такива моменти в една връзка! Може би го притискаш по някакъв начин и го задушаваш! Поговорете! Дайте си време да обмислите всичко и дали сте сигруни в чувствата си![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Щом сте от 4 месеца заедно, значи наистина е нещо сериозно.Караниците за глупости са част от всяка връзка.Според мен това е просто нещо като тест да покаже дали наистина се обичате и държите един на друг.Следващия път,когато сте на път да се скарате,просто не обръщайте внимание на тия глупости и си кажете колко се обичате : ))