- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.43
там.... слушай майка си, тя знае кво е ай-добро за теб... и кажи кога и къде ще си на мореПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
дам дам тя и тази имаше не големи ама имаше цици имаше и хубаво дупенце и си викам ох мале.. и си мислех че е 94 - 95 ... пък тя 97Първоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
неПървоначално написано от chefk0
да гледаш пейзажа?Първоначално написано от L0ST
нема да е скоро ,срамежлива съм -.-
![]()
та така и така говорим за цици...ся както се пръсакме с вода в жегите...разни момиченца целите мокри...Първоначално написано от chefk0
![]()
![]()
еми то таковаа.а..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Ще изчакам да направиш 18 и ще те взема за менеПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
![]()
![]()
Алекс то хуу са пръскате ама да са без сутиени .. като е със сутиен кво ше видиш![]()
Diiddy
![]()
При определени момичета се виждат азни работи, собенно като се наведат да се пооцедятПървоначално написано от chefk0
![]()
Се правите сички, че ви е срам...Първоначално написано от ByK
![]()
![]()
да видиш като преписват някое домашно и се понаведат...малеиПървоначално написано от chefk0
![]()
![]()
![]()
аз не се правя ,уе ..Първоначално написано от L0ST
![]()
аз не съм от мнозинсвото на безсрамните кифли
![]()
като заговорихте за пищови
оня ден си правих пищом по матемитика в балкона.. свърши работа, само дето госпожата се чуди цял час кво толко ги гледам..![]()
![]()
то не е хубаво тей... еди приятел го е срам да покани момичето навън, а момичето го е срам даже да му пише в скайп...та те сами няма да се орапвят, опряло е аз да се обадя на омичето да им уредя среща някъде...Първоначално написано от ByK
![]()
Айде, добре ти си изключение от мнозинството![]()
![]()
![]()
и аз съм попадала в подобен случай.. за една седмицаПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ByK
Браво бе....
![]()
Е... иаз шяхд а си ги гледам ако ги имах...![]()
![]()
има време за всичко, тихо ,че не се знае с тоя срам дали ще доживея..Първоначално написано от chefk0
![]()
![]()
![]()
кой квото има..Първоначално написано от L0ST
сърди се на природата![]()
ш доживееш бе, преди няколко години и ен ме беше срам, а ся....![]()
Ще доживееш бе споко ти ела при мене и ще спре да те е срамПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
айдее....някъде ми изчезна кабела ан телефона..замина... до ся 1 зарядно и един кабел съм губил..тва е 2-рия..
(на тоя телефон)