- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.43
Преписвам тетрадка по география, че ме мързеше да пиша през годината... и се каня да глеам wrong turn 2Първоначално написано от SilverRain
![]()
Lexynnka
Mи кво е станало...Първоначално написано от evalongoriq
Lexynnka
М и при мене така освен че използвам в момента Габи като слушател ...Първоначално написано от L0ST
![]()
Ти как си ?
Diiddy
![]()
нищо особено..просто кофти период..нещо не е наредПървоначално написано от L0ST
мхм...Първоначално написано от chefk0
Ми бивам, но от 15 минути адски ме боли глава..направо нещо страшно, не бе беше боляла така скоро
Lexynnka
Кофти...Първоначално написано от evalongoriq
Дано сичко се оправи
![]()
то и на мен ми е кофти период ся.. от 2 седмици..семейни проблемивече ми писна, чесно..
![]()
Lexynnka
: ))) aa аз 2 не см гледала ... само първата част, ама неска си изтеглех един друг, но като ми напомни ше тряа си дръпна и Погрешен завой 2 .. сиг. ше е якПървоначално написано от L0ST
![]()
пс 1 : и аз тряа си преписвам тетрадката по география бтв че ми свърши и последните уроци ги писах на някви листи фърчащи и онзи ден господина ни каза че ни иска тетрадките и с тях да ни уформни и ако нямааш ... лошо ( но не много)
пс 2 : спр грешно и неразбираемо написах пс1 .. а иам 6 по БЕЛ![]()
![]()
пс 3 : карай, все тая![]()
Пф знам какво е мога да кажа че почти секи ден ме боли глава и вече нито хапчета ми действат за глава нито пък ми прави впечатление.. пийни някакво хапчеПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
то май сички са зле..направо ми идва да се депресирамПървоначално написано от L0ST
аз дето никога не изпадам в такива състояния
абе сичко ще се оправи
![]()
А аз пък съм гледал само 3, че по погрешка го изтеглих, вместо 1-та.. ш ги карам от зад напредПървоначално написано от SilverRain
... на мен 3 ми хареса бая, но по коментарите разбрах, че първите са по-готини ..
И при мен така с тетрадката...само дето 1-вия срок я загубих някъде и ме мързеше да пиша![]()
Чефко, алергия към аналгин, а друго няма тука..![]()
Lexynnka
да бе... аз в депресия няма да изпадна... но след определени случки преди половин година направо ми се еба майката на абсолютно всичко... идеше ми да се гръмнаПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Да, със сигурност всичко ще се оправи![]()
![]()
Lexynnka
ужасно е..сичко е с газЪ нагореПървоначално написано от L0ST
![]()
мхм![]()
днеска пламен се появи за малко, казах му, че ти липсва ного иедвам издържаш без него...Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
Lexynnka
биваме... Ти?Първоначално написано от meche95
![]()
Lexynnka
Кофти и при мене няма нищо да ти пратя по е-маилаПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
всичко е сигурно бе!Първоначално написано от SilverRain
![]()
Чефко.... то под нас има аптека..ама то почва да минава вече..![]()
Lexynnka
за мен само едно нещо на света е сигурноПървоначално написано от L0ST
Първоначално написано от L0ST
как може да му говориш така бе
и той кво
![]()
е как кое ? .... рано или късно секи умира, само тва е сигурното в "интересния" животПървоначално написано от L0ST
нищо не ми отговори... но предолагам си е умрял от кефПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Lexynnka
разбира сеПървоначално написано от L0ST
![]()