- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.43
Здрасти. Kaк е работата ?Първоначално написано от L0ST
![]()
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
Първоначално написано от uMnePaToPa
работата - бива, а истинската работа, с която мислех да се занимавам лятото... куца - мързи ме![]()
При теб?![]()
Lexynnka
Ами.. живеем по малко , та да има за всеки ден...Първоначално написано от L0ST
![]()
така и трябваПървоначално написано от uMnePaToPa
![]()
къв дъжд ме валя.... 15 минути едвам се пребрах (буквално).... целия съм подгизнал![]()
Lexynnka
Лошо.. аз много мразя такова прецакано време.. т'ва време е само за сън и за нищо друго..Първоначално написано от L0ST
![]()
аз пиех в парка... и то като аваля един ъжс и си тръгнахме.... чакахме го да спре ама не спира... та решихме в дъжда...15 минути такъв порой ем валя към нас, че си е е иситна.... направо замръзнах...още ми е студено![]()
Lexynnka
Така е .. Риска на професията...Първоначално написано от L0ST
![]()
и много каскади...![]()
Брат смятай.. падал съм от мотор , слава на бога не толкова тежко, ама не съм се удрял толкова , колкото оня ден се напи един и се тракаля като малаче и се направи целия в кръв..![]()
охх.... аз днеска съм на малко 300-400 мл ...
Lexynnka
Емм нищо сега само покрай колата се въртя понеже вече е моя и все ремонти все доизкусорявам абе луда работаПървоначално написано от L0ST
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Аз обичам да седна с някой , да си пийна и всичко да е нормално , но ако почне да ми се лигави полудявам.. много мразя пияндетата аз... аз до сега не съм се напивал до степен на залитане,замазване на говор и да не помня.. всичко е в рамките на нормалното...Първоначално написано от L0ST
абсолютно същото.... абе случвало се е да не помня (на лагера на морето ми се губят 2 дена).. но от приятели разбрах, че не ми е личало че съм пиян... иначе да залитам, да падам, да повръщам - нееПървоначално написано от uMnePaToPa
![]()
Lexynnka
Аз по принцип когато пия се събирам с по големи от мен и се е случвало да играя карти "белот" с по-големи към 30 годишни и си спомням през зимата един се накваси и ми викаше всеки път че бил тои на ред да раздава и бях на косъм да го зачекна.. и като ми каза един път че съм го излъгал с картите само станах брат, взех картите и му ги забих в лицето и всичките големи ме хванаха , иначе майката му ебавам ... на другия ден дойде и ми се извини и повече не се е видял пиян пред мен... Аз мразя тея историй.. Както си стоях и му хвърлих картите в лицето и оня заспа.. Мен не ме бърка, че е на 20-30 или 60 години .. Правя к'вот си искам и т'ва е.. А такива пияндета не ги ебавам никъде.. Всичко трябва да е нормално.. В крайна сметка какво правиш ако се напиеш ? .. Ти не знаеш к'во прайш и само се наливаш... Само зян отива ..Първоначално написано от L0ST
![]()
неее... от такива поголовни, опустошителни напиваняи файда никва няма...да седнеш с приятели да пийнеш малко - няма лошо според мен... но да седнеш да се напиеш, да се наповръщаш и после да заспиш както говориш... а на другия ден не помниш кво си правил...![]()
Lexynnka
Toчно за това говорим ..Първоначално написано от L0ST
![]()
аре е отразете ме ве![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Отразяваме те.. К'ва кола караш ?Първоначално написано от golf_5_r32
ем отразих те...ти почна да дрънкаш за коли...само ме дразниш...само 2 години ми остават и по тва време ще съм някъде на море с приятели със мойта кола...Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
Lexynnka
... първи опит
излезте от филма .. тука см, ко правите
живеем по малко , та да има за всеки ден .. ти ?Първоначално написано от SilverRain
здравейте
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
ЗдрастиПървоначално написано от lilincituuuu
![]()