- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.43
Ipad? при познат.. и що си мисля, че поне от месец се продава...
edit:
даже от няколко месеца впрочем... някъде април - май почнаха да ги продават официално... по спомени![]()
Lexynnka
]Първоначално написано от L0ST
Дори го няма в БГ
http://www.apple.com/bg/
и не може да се внесе според теб... от бая време се продават из форумите ...![]()
Както и да е, миналата седмица при едни познати го видях и го пробвах за няколко минути..че все пак не е мое и не смеех да го оглеждам... На мен просто не ми допада... не знам за тебпък и е бая скъпо още (за бг стандартите)
Lexynnka
НЕ, Не можеш да го внесеш... App ги няма в БГ, така че е само 1 куфар...
водим абсолютно идиотски разговор, нито знам от де го е взел нито как го е пренесал... Човекът попринцип не работи тук, семеен приятел е, но аз лично си мисля, че го е купил от някой форум... просто така си мисля..
Аз доакто се ровя из форуми доста често виждам обяви, че се продава ipad, тейче за мен не е нещо невероятно, че някой има вкъщи такова нещо...![]()
Lexynnka
поне като лъжете го правете така че да не могат да ви хванат...
лелей...![]()
Щом казваш, не виждам абсолютно никакъв смисъл да водим този разговор...
http://obiavi.data.bg/single/2846
и още сума си му и обяви има....но айде със здраве - щом казваш - лъжа.. А ти щом можеш да азбереш, че лъжа на нз си колко хиляди км от мен...може би трябва работа в олицията да си потърсиш![]()
Lexynnka
Нищо отговарям с 1 час закъснениеПървоначално написано от L0ST
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Opel Astra Caravan 1.7DПървоначално написано от uMnePaToPa
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
пешо пешо, ако пратя нещо за БГ др-то лято ще се резкамеПървоначално написано от golf_5_r32
![]()
![]()
zdrawejПървоначално написано от SilverRain
добре, ами ти?Първоначално написано от SilverRain
Welcome to my worldПървоначално написано от SilverRain
May I get you a cup of tea?
Защо не пиеш чай?
Ами кафе?
А топъл шоколад
А?А?А?![]()
емии ....и кафе не пия
![]()
аре топъл шоколад може![]()
пс: ... защото чая не ми харесва, кафето също
пс 2: : ))) имам мн хубава усмивка налиииииииии нали нали налиииииииииии![]()
пс 3: беше ясно че ше почна се лигавя![]()
Не съм ти виждал усмивката, но няма да се разсърда као ми я покажеш![]()
аа за усмивка трябва сериозен повод .... тва го пишеше в зодията ми, просто цитирам![]()
![]()
и за моята зодия пише 1 куп глупости, ама никой не може да нацеля коя зодя съм![]()
еми няма как да познаем ако сам на кажеша и да познаем ти пак мое да каиш че не си тази зодия, за тва няа се пробвам
.... само едно - не си скорпион тва е сигурно
.... най мн си телец
![]()
![]()
![]()
Хахаха, и пак далече...Първоначално написано от SilverRain
Защо пък да съм телец и не скорпио?