- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.43
защото ако беше скорпион до ся да сме са скарали 200 пъти и да не мое си кажа една свястна приказка с тебе и постоянно да се заяждаме ... чист пример ( пешо )![]()
а телец ли що ... що най мн се разбирам с телците, просто предположих така![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
по-силно ..Първоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
... кво ти има
интересно! Знаеш ми името, знаеш ми годините, виждала си моя снимка, а не ми знаеш зодията... та те всички бяха в 1 постПървоначално написано от SilverRain
![]()
какво пък сега?Първоначално написано от Sibel1990
много е вероятно да см прочела коя зодия си и въобще да не см го запомнила![]()
![]()
![]()
емии.. скоростта на емотиконката..Първоначално написано от SilverRain
![]()
нищо.. просто пак съм се успала..![]()
Ти ко праиш? Как си?? Оная вечер не можах да ти отговоря, викаха ме навън и заради бавния форум не можах едно чао да кажа..![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
или по-вероятно да не си прочела постаПървоначално написано от SilverRain
![]()
нерви..Първоначално написано от Nakadah
![]()
ок де вече знам коя зодия сиПървоначално написано от Nakadah
![]()
ааа ама да не ти пука ... те тука не ме отразяват въ0бще някой път, ти за едното ча0 ми говоришПървоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
кво прая ли ... обличам се че ше тръгвам да ме вали малко дъжда и на даскалотии .. освен че си се успала
мии.. аз съм такава трябва да кажа чао..Първоначално написано от SilverRain
![]()
Аз слушам музика за да се успокоя, защото са ми баннали лейдито..![]()
и правя закуска пред компа (едно от любимите ми неща)
![]()
Аз винаги те отразявамПървоначално написано от SilverRain
![]()
Малката, нема се нервиш
знам, дори и сПървоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
ама като те няма и другите се вкарват в некви филми тука .. и е трудно да се вместиш някъде в разговора![]()
Ето още една причина за нерви.. Всеки във форума ми вика "малката" а, сега?? ко трябва да се праи??Първоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
![]()
Аз като ви казвам че ви липсва вие си мислите че си права ебавка...Първоначално написано от SilverRain
Малката, ми малка си, или поне за мене, какво да направа? Почакай, и ше пораснеш... И аз 1 време съм чакал... Да ти кажа никога не искам да съм дете![]()
да не им обръщаш особено голямо вниманиеПървоначално написано от Sibel1990
Чакам , чакам.. дори одърдях с една година..Първоначално написано от Nakadah
![]()
Що бе, какво по-хубаво има от детството..![]()
на 16 години взех книжка, и същия ден ме хванаха с 97 при ограничение 50... По-готин онещо от това нямаПървоначално написано от Sibel1990
![]()
Първоначално написано от Nakadah
охх.. да беше и тука така.. на 16 си вземам книжката..
![]()
![]()
то има 3 нива.. за да земеш пълна чакаш 2-3 год...
аз мислех, че единствено и пълно се взема на 18 (само в България де)Първоначално написано от Nakadah
Иначе искам много, но кой ше ми дадее..
![]()
![]()
1-вата е само листовки -> 1 година чакане -> Испит(вече можеш да караш сам в кола) 1 година чакане -> испит(вече имаш по-голями облаги)
Мотори:
листовки -> 3 месеца чакане -> Испит(вече си самоубиец)
Лодки:
Само 1 скапани листовки
охх.. дълго било пак..Първоначално написано от Nakadah
аз пък толкова мечтаех да съм в Токио и да карам от дясната страна..
![]()
в Tokyo е на 21...Първоначално написано от Sibel1990
Иначе и аз имам мерак се кача на кола с десен волан, ма не и тука където се кара с ляв...