- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.43
на 21Първоначално написано от Nakadah
хмм.. незнаех..
охх.. и аз много искам, но още не знам на ляв пък какво останало за десен..![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Япония е 18, но Tokyo е 21... А знаеш ли че на различните острови в Япония се кара с различен волан(ляв/десен?)
Tokyo e 32 мил и не мое се разминеш та за това забрави там да земеш книжка...
ПС: В Япония е забранено да имаш кола по-стара от 5 год
Дееба, аз знам повече за коли и всичко свързано с тях от колкото 2/3 планета![]()
oхх.. наистина незнаех..Първоначално написано от Nakadah
![]()
пфф.. не мога да си представя разходите за колата ако я сменяш на всяка 5-та година..
хмм.. вече нямам такива желания свързани с Япония/Токио..![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Чао..Първоначално написано от SilverRain
![]()
![]()
![]()
мне те разбрах ама карайПървоначално написано от Nakadah
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
как ме запука дъжда докато карааах![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
един от най-често срещаните проблеми..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
не..Първоначално написано от L0ST
![]()
просто е.. можеш да го отгатнеш.. :P
можеш.. ти си умен..Първоначално написано от L0ST
![]()
охх.. ари виждам, че се затрудни..затова ще ти кажа..
беше много лесно.. просто ми е скучно![]()
ари аз отивам малко да си подредя чемеджето.. Чао![]()
![]()
ден подир ден времето минава бавно..![]()
11-ти не ти ли върши работа?Първоначално написано от meche95
![]()
квот ляга...Първоначално написано от evalongoriq
![]()
Lexynnka