- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.43
някой да може да ми каже някакъф модел на лаптоп дето става за цъкане с цена до 1200-1300лв?
Кво ш цъкаш на лаптоп... лаптоп за игри --> умряла работа![]()
ей ся ш ти кажа някой модел
Lexynnka
Първоначално написано от L0ST
Ти понеже си много голяям!
Айде, айде ти си таман 3 години по-малка... айде, малко по-малко...Първоначално написано от diksi
![]()
Lexynnka
2 !! И се гордея с това..Първоначално написано от L0ST
![]()
знам че попринцип не стават ама не искам комп, вече имаме 2 в къщата, от които единия е на 9 години и точно този е мойПървоначално написано от L0ST
искам промяна
![]()
http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire...G_LX_PMB0C_002
http://laptop.bg/laptops-dell-Inspir...0GMA450WNT5BBK
Ако ти трябват повече модели, утре ще се поразровя из форумите и ще ти кажа![]()
![]()
Lexynnka
Абе к`ви са тия убиташки компютри бе... Купи си зелен!!Първоначално написано от L0ST
Пък външният вид е най-важен..
Аспайъра ма кефи повече....баща ми е решил, че ще са консултира с компютърния ни специалист, които оправя компа без пари - б*ахти далаверата![]()
![]()
Наиш ли моя лаптоп на кво прилича, като го нося в даскало.... даже съм му поръчал нов панел, ш го сменя като дойде...![]()
Lexynnka
в даскало НИКОГА няма да го нося...на един от класа ми му се счупи...обаче аз не бях виновен...изцяло![]()
![]()
и от мене лека хорааПървоначално написано от baby07
![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)
Ее... аз нали съм в информатика / ит ... то в нашия калс няколко лаптопа си се носят всеки ден... макар, че мен вече ме мързи...Първоначално написано от den4yyyy
![]()
Lexynnka
подкрепям дикси нека е зеленПървоначално написано от diksi
не се очудвай за Черно море съм все пак
![]()
Каза ''баткото''Първоначално написано от L0ST
![]()
Аз пък за Бразилия.. Леле хора представете си колко готин лаптоп може да стане, ако на капака му има знаме на Бразилия е да е в жълто и зелено компаПървоначално написано от den4yyyy
![]()