- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.43
здравей .. ами кво да правя, чета тука едни неща, ама едва ли те интересуватПървоначално написано от plamba95
![]()
ами ти как си, какво прайш ?![]()
не ти трябва ... поне аз така мисляПървоначално написано от DaemonBoy
Временна прищявка сигурно ми е. А и ме е леко страх от самите резултати, защо не знам....Първоначално написано от SilverRain
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
ми в братчеда на компа щот моя монитор гръмна ,чатя и с нетърпение чакам утрешната вечер![]()
![]()
ммм не ти треа човек... по добре остави сичко както е сега...Първоначално написано от DaemonBoy
утрешната вечер ? why ...Първоначално написано от plamba95
![]()
пс : съжелявам ако пак нещо см изпуснала и въпроса ми е неуместен ...
споко не си само няколко човека знаят щот см без монитор...Първоначално написано от SilverRain
таааа утре см на 1-вия си смислен купон 20 каки от убави по убави и 10 коча с които да се напия![]()
![]()
и още много....
остава 1 ден и 10 мин до събитието на живота ми![]()
![]()
![]()
![]()
Защо почти всички хаусове започват тъпо?![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
![]()
хах виж го ти как се е уредил нашия
браво на тебе ..
ми дано си изкараш добре![]()
![]()
Първоначално написано от SilverRain
![]()
![]()
![]()
няам търпение
![]()
![]()
няма начин да не си изкарам добре ....
Гледай само да не се напиеш много и да прекараш нощта някъде повръщайки или спейкиИ къв ш ти е кеф ако не помниш какво е станало на купона
![]()
Lexynnka
то ше съм достатъчно притеснен от което ше ми се повдига и няма да мога да пия... а и аз тфа си мислих... ше пия ама с мярка ...Първоначално написано от L0ST
ти Алекс как си ко праиш
А така, с мярка да е...
Аз ся ставам и ме викат а излизаме...ама ме мързи.. Ти?
Lexynnka
в братчеда на компа щот моя монитор гръмнаПървоначално написано от L0ST
![]()
ко прайте бе
няма ли да го орпавяш твоя?Първоначално написано от plamba95
![]()
Lexynnka
ми ся ше зема на братчед ми той не го ползва а кат съберем пари ше купим нов то моя е от големите и е гаден искам ъпдейт![]()
ae чао ви :P
Хейй![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ко стаааа
квото ляга, при теб?Първоначално написано от vilkata5
Lexynnka
Алекксс![]()
![]()
![]()
какво правиш ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Мии ся ш' сядам да ям ..![]()
![]()
![]()
0тдавена не сме се чували с теб :P
![]()
![]()